ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012



ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3 - 0
"Δεν άντεξε στην πίεση  ο Ολυμπιακός"


    Σ' ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Απόλλωνας επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού με 3-0.Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση  μέχρι το 38' όπου ο ταλαντούχος νεαρός  Μαυρίδης για τον Απόλλωνα άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.Μ' αυτό το αποτέλεσμα έληξε το πρώτο ημίχρονο.
    Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των γηπεδούχων  αυξήθηκε .Οι ευκαιρίες χανόταν η μια μετά την άλλη όταν στο 79' λεπτό ο Απόλλωνας κερδίζει φάουλ από αριστερά όπως επιτίθεται στα καρέ του Ολυμπιακού .Το φάουλ το εκτελεί ο Καλτσός  και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. 
    Το τελικό 3-0 έγραψε ο Βερνής με καταπληκτική κεφαλιά στο 88' λεπτό .Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ολυμπιακού αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70' λόγο αποβολής του Τσακίρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Καλή η διαιτησία των ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ.
Πολλά παράπονα από τον Απόλλωνα για τον επόπτη  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ.

ΑΠΟΛΛΩΝ:Αθανασιάδης,Καραβέλης(47'Καρμοίρης),Τζιμητρέας,Στόικος,Τζιότζιος,Παλασίδης,Τσιντογιάννης,(75'Καλτσός),Μαυρίδης,Βερνής,Δημητρακόπουλος,Αρβανιτοζήσης,(67' Κόγιας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Νιάνιος,Μάρσης,Κουτρογιάννης,Τσακίρης,Τσάκαλος,Αυγέρος,Παπάζης,Σαββαδης,(90' Καρέντζος), Βέργος,Τζήμας,(52' Χατζηγεωργίου),Τσουτσούδης,(52' Μπενίσκος).

M.P.




ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3 - 0
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ