ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Θεατές σε αγώνα ράλι γλίτωσαν για ελάχιστα εκατοστά από τρομακτικό ατύχημα (Video)


Θεατές σε αγώνα ράλι γλίτωσαν για ελάχιστα εκατοστά από τρομακτικό ατύχημαΈνα γκρουπ θεατών σε αγώνα ράλι στη βόρεια Ιταλία κατάφερε να ξεγελάσει πραγματικά τον θάνατο, όταν ο Piero Scavone έχασε τον έλεγχο του Renault Clio που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να φύγει στην στροφή και να κάνει αρκετές τούμπες κατευθυνόμενο στο σημείο που καθόντουσαν. 
Ορισμένοι από αυτούς πρόλαβαν να απομακρυνθούν ενώ άλλοι περίμεναν σχεδόν παγωμένοι το μοιραίο, όμως η τύχη τους χαμογέλασε και το ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο τους απέφυγε για λίγα εκατοστά.Από την τρομακτική πρόσκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, πέρα από μια νεαρή γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους σε κατάσταση σοκ.

Οπαδοί του Εθνικού Ν. Αγιονερίου έρχονται στο Χαριλάου

Παρουσία οπαδών του Εθνικού Αγιονερίου θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη με την ομάδα του Κιλκίς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το Champions League αλλάζει

Το Champions League αλλάζει. 
Όπως έγινε γνωστό από την UEFA, από τη νέα χρονιά το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα απαρτίζουν ο κάτοχος του τροπαίου και οι πρωτοπόροι των των επτά κορυφαίων πρωταθλημάτων σύμφωνα με την βαθμολογία της UEFA.
Αυτά είναι: