ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αποτελέσματα εκλογών του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".Πρόεδρος εξελέγη ο Αρναιώτης Κοτσάνης Ιωάννης του Τηλέμαχου

Valianos 2712019a
Μετά τις αρχαιρεσίες στον Παγχαλκιδικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης" που έγιναν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, για τη διετία 2019-2020, εξελέγησαν κατά σειράν εκλογής οι κατωτέρω με το επάγγελμα και τον τόπο καταγωγής-αναφοράς (σ=συνταξιούχος):

ΠΩΛΕΙΤΑΙ "Ford TRANSIT μακρύ/υπερυψωμένο του '03"

Το αυτοκίνητο είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Έχουν γίνει όλα τα service στην ώρα τους. Είναι ξεκούραστο λόγω της δουλείας. Διαθέτει βιβλίο service, δεκτός κάθε έλεγχος. Πωλείται λόγω αγοράς μεγαλυτέρου.

Formula 1: Πόσα χρήματα θα πληρώσουν οι εταιρείες για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα

Αποτέλεσμα εικόνας για Formula 1
Πολύ χρήμα στην... άσφαλτο της Formula 1.

Τρομακτικό δυστύχημα στη Ρωσία: Αυτοκίνητο «απογειώθηκε» αφού έπεσε με 200χλμ./ώρα σε κολωνάκια. (video)


Σοκ προκαλεί το βίντεο από το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρωσία με μια Mercedes να «πετάξει» για 50 μέτρα πριν να καταλήξει άναποδα στην οροφή ενός κτηρίου με αποτέλεσμα ο 24χρονος οδηγός της να χάσει τη ζωή του.

Συνέντευξη - ντοκουμέντο από βατραχάνθρωπο - Τι συνέβη τη νύχτα των Ιμίων. (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι συνέβη τη νύχτα των Ιμίων23 χρόνια μετά την κρίση στα Ίμια, ένας άνθρωπος που βρέθηκε εκείνη τη νύχτα της 30ης προς 31η Ιανουαρίου στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, μιλά στο militaire.gr και αποκαλύπτει πως διαχειρίστηκε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία την κρίση.

Από το Κέντρο Επιχειρήσεων είχε εικόνα για όσα γίνονταν στα Ίμια. Ήταν η “σκιά” του Αρχηγού ΓΕΝ Γιάννη Στάγκα , ο βατραχάνθρωπος Τάσος Χατζαντώνης, που ήταν ο προσωπικός φρουρός του. Έζησε δίπλα του στο ΕΘΚΕΠΙΧ δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τη δραματική κρίση.

Αποκάλυψη! Tο στημένο πρωτάθλημα του 2000!

Αποκάλυψη για το στημένο πρωτάθλημα του 2000

Mια φοβερή αποκάλυψη σε... ζωντανή μετάδοση έκανε ο Γιώργος Γεωργίου για τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα της περιόδου 1999-00.