ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

"Χαλκιδική: Τσιγαριδογιορτή 1/1/2013 Παλαιοχώρι" (φώτο - βίντεο)



Άφθονο φαγητό και κρασί καθώς γλέντι και χορός ήταν μερικά από τα σημεία που ''στιγμάτισαν'' όλους όσους παραβρέθηκαν στην σημερινή τσιγαριδογιορτή στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής. Σε μια κατά παραγγελία ηλιόλουστη ήμερα με πολλές εκπλήξεις για όλους αλλά και τους μικρούς με την εμφάνιση του Αϊ Βασίλη που μοίρασε δώρα. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν όλη την προετοιμασία αλλά και το αποκορύφωμα της ημέρας .

"Τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα του 2012! Από το μποζόνιο του Χιγκς, στην αποστολή του Curiosity"


Πλούσιο σε επιστημονικές ανακαλύψεις και καινοτομίες σε τεχνολογικό επίπεδο ήταν το 2012 σύμφωνα με την αμερικανική επιθεώρηση Science, ενώ στην κορυφή της λίστας του περιοδικού με τα 10 σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς που φεύγει βρίσκεται η ανακάλυψη του μποζονίου του Χιγκς από τους επιταχυντές του CERN.
Η παρατήρηση του Χιγκς από τους επιστήμονες του διεθνούς ερευνητικού κέντρου γιορτάστηκε ιδιαίτερα από ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Αμερικανικής Ενωσης για την Εξέλιξη της Επιστήμης, αποτελεί πραγματικό θρίαμβο σε όλα τα επίπεδα, αφού σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια άλλη εποχή για την επιστήμη.

"Αθλητική ανασκόπηση με τις κορυφαίες αθλητικές στιγμές του 2012" (videos)



Το 2012 ήταν μια χρονιά πλούσια σε αθλητικά γεγονότα και σίγουρα δεν πέρασε αδιάφορη και χωρίς να αφήσει το... στίγμα της.Το πρώτο κομμάτι του αφιερώματός μας, θα αφορά τους μήνες από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο και το δεύτερο από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο.
Σε μια χρονιά με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης στον συγκλονιστικότερο τελικό Ευρωλίγκας όλων των εποχών, με την Τσέλσι να παίρνει το Champions League, με Euro σε Πολωνία και Ουκρανία και ένα κάρο άλλα θέματα, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το 2012 σε αθλητικό επίπεδο ήταν πλούσιο.

Ξεκινάει το "ταξίδι"...

"Απίστευτο video: η στιγμή της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου!"


    Είναι συγκλονιστικό μόνο να το βλέπεις.      Πόσω μάλλον να το ζεις. Όπως ο οδηγός που τράβηξε το ερασιτεχνικό video της στιγμής που το ρώσικο αεροπλάνο φεύγει από το διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Μόσχας και βγαίνει στο δρόμο! Τέσσερις οι νεκροί της συντριβής....    Μπροστά κινείται ένα αυτοκίνητο.  Αριστερά και δεξιά οι αεροδιάδρομοι του αεροδρομίου του Βνούκοβο, του τρίτου αεροδρομίου της Μόσχας. 
Και ξαφνικά, το αεροπλάνο της εταιρίας Red Wings βγαίνει από τον διάδρομο προσγείωσης και καταλήγει στο δρόμο. Ένα από τα κομμάτα που εκσφενδονίζονται χτυπά το προπορευόμενο αυτοκίνητο. 
    Ο οδηγός του αυτοκινήτου απ' όπου καταγράφονται οι δραματικές στιγμές αποφεύγει να χτυπηθεί αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, σταματά, προφανώς σοκαρισμένος απ' ό,τι έχει δει και ζήσει. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Τα 100 καλύτερα γκολ του 2012! (video)




17 λεπτά ποδοσφαιρική μαγεία... Δείτε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο τα 100 καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν μέσα στο 2012 με τους Μέσι, Ιμπραίμοβιτς, Ρονάλντο και Νειμάρ να κλέβουν την παράσταση, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα γκολ που πέτυχαν ο Παναγιώτης Κονέ και ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Δείτε το βίντεο:

" Μεγαλειώδης και εορταστική συναυλία για την υποδοχή του 2013" (video)


Εορταστική συναυλία για την υποδοχή του νέου έτους 2013. 
Συμμετέχουν η ¨Καμεράτα Αριστοτέλης¨, 
η παιδική χορωδία Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης
 και η Μικτή χορωδία Αρναίας.