ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δείπνο γνωριμίας των παικτών μπάσκετ του Απόλλωνα της Αρναίας

Δείπνο γνωριμίας των παικτών μπάσκετ του Απόλλωνα της Αρναίας με τα μέλη της Διοίκησης και τον προπονητή τους Αριστείδη Μοσχόπουλο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ μετά την προπόνηση στο εξοχικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ταμβάκης, καλωσόρισε παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, με πειθαρχία και προπάντων χωρίς τραυματισμούς.
Όπως μας ενημέρωσε το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα Στέλιος Τζιτζιρίκας, φέτος η ομάδα θα κατεβάσει 4 τμήματα στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ. Χαλκιδικής. Το Ανδρικό, το Γυναικείο, το Εφηβικό και το Μίνι.

37ο Ράλλυ Αχαιός:Ο Κουμποτής 2ος στην Α6 & 3ος στην F2


Τέλος για τον αγώνα της Πάτρας και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών ΑΟΠ. Το 37ο Ράλλυ Αχαιός είναι πλέον παρελθόν και το ραντεβού του ΑΟΠ έκλεισε για του χρόνου. Ο αγώνας είχε ομαλή ροή και δεν προέκυψαν καθυστερήσεις και αναποδιές. Ο Σεπτέμβριος βέβαια κράτησε για σήμερα ίσως την πιο ζεστή του μέρα και οργανωτές και αγωνιζόμενοι ταλαιπωρήθηκαν από τον καυτό ήλιο και την πολύ ζέστη που επικρατούσε.

Μεγάλοι νικητές του Αγώνα ήταν οι Νικολόπουλος Ξ. και Τσιάπας Αλ. με  το πολύ δυνατό Mitsubishi EVO VI της κλάσης Α8 ακολουθούμενοι από το ΕVO IX της κλάσης Ν4 των Αργυρίου Γ. με τον συνοδηγό του Βότση Γ. με +10 δευτ. διαφορά και τρίτους τους Nikon και Ανδριανόπουλο Γρ. να ακολουθούν πολύ κοντά με Mitsubishi EVO IX επίσης της Ν4.

"Αποτελέσματα & βαθμολογίες Eurobasket" (2η Μέρα)