ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Αυτά είναι τα έσοδα των ελληνικών ομάδων – Από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη


Από 8,9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό από τα πιο χαμηλά στην Ευρώπη, είχε κατά μέσο όρο έσοδα κάθε ελληνικός σύλλογος κατά το τελευταίο οικονομικό έτος, όπως αναφέρει έκθεση της UEFA.

Ο Στέλιος Βαλιάνος στη TV100 για το Πολυνομοσχέδιο, το Υπερταμείο και την ΕΥΑΘ" (video)

Ο Στέλιος Βαλιάνος καλεσμένος στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 ....

Απόλλων Αρναίας:"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"

Άλλος ένας κρίσιμος αγώνας για τους πορτοκαλί. Αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η Δόξα Κρήμνης που θα την αντιμετωπίσει εντός έδρας και θέλει να συνεχίσει το σερί νικών.

Δείτε το πολύ ωραίο γκολ του Καρλόπουλου που άνοιξε το σκορ στον αγώνα του Παλαιοχωρίου με την Καρδία για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής"

Με σπέσιαλ χτύπημα φάουλ ο Καρλόπουλος του Παλαιοχωρίου καρφώνει την μπάλα στο πλεκτό της Καρδίας ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη Παλαιοχωρίου.

"Τρένο ανόδου ο Αρης Παλαιοχωρίου. Αποτελέσματα & βαθμολογία"

Συνεχίζει ο Αρης Παλαιοχωρίου την ξέφρενη πορεία του για την άνοδο. Ο μόνος αντίπαλος που έμεινε για την κατάκτηση του τίτλου είναι η ΑΕ Ποντίων Ηρακλής.

«Καμία υποχώρηση στην ονομασία των Σκοπίων» Το μήνυμα του Α.Σ. «Ηρακλής» της Μ. Παναγίας


Την αντίθεση του σε ενδεχόμενη χρήση του ονόματος Μακεδονία καθώς και κάθε παραγώγου της σχετικά με την ονομασία του γειτονικού κράτους της FYROM, εκφράζει η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρακλής» της Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής.