ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

"Αποτελέσματα & βαθμολογία Football League 2" (20η Μέρα)

Το πρόγραμμα της Football League 2
20η Αγωνιστική

"Αποτελέσματα Football League 2" (1ος Όμιλος)

Το πρόγραμμα της Football League 2
20η αγωνιστική

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Ο αγώνας Καστοριά - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2 αναβλήθηκε λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου.

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0" (Το βίντεο του πρώτου γύρου)

Δείτε τα γκολ του πρώτου γύρου που έληξε 
με νικητή τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 2-0.

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"

20η Αγωνιστική

"Πρεμιέρα Hristov στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


Μετά τους Βούλγαρους, Γκεόργκι Ριζόφ και Κιρίλ Ντίντσεφ, που αγωνίζονται εδώ και δυο παιχνίδια, ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου για να κάνει ντεμπούτο με τα χρώματα των "arancio-nero" και ο συμπατριώτης τους, Τοντόρ Χριστόφ.

"Η Xελιδόνα" στην "Αρχόντισσα" της Χαλκιδικής. (video)

Σε πολλές περιοχές της χώρας μας, την πρώτη Μαρτίου ή στις 21 Μαρτίου, ημέρα της εαρινής ισημερίας, τα παιδιά γυρνάνε στα σπίτια κρατώντας ένα αρθρωτό ομοίωμα χελιδονιού, την «χελιδόνα», και τραγουδούν ένα είδος καλάντων, τα χελιδονίσματα. Το έθιμο της χελιδόνας, έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα, και επιβιώνει μέχρι τις μέρες μας σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Δωδεκάνησα.
Την «χελιδόνα» σε κάποιες περιοχές την στολίζουν με φύλλα κισσού, που είναι χαρακτηριστικό της αειθαλούς βλάστησης, σε άλλες, με ζουμπούλια ή άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια, κι αλλού της κρεμούν κουδουνάκια και πολύχρωμα χαρτιά.

16 νησιά ζητά η Τουρκία ! – Δημοσιεύθηκε χάρτης με τις επίσημες τουρκικές διεκδικήσεις

Το τουρκικό Ινστιτούτο, «Τουρκία -21ος αιώνας», το οποίο θεωρείται ως επίσημο think takn της τουρκικής κυβέρνησης καθώς χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών με άρθρο του προέδρου του και στενού φίλου του Ρ.Τ.Ερντογάν, καθηγητή πολιτικών επιστημών Ümit Özdağ, προσδιορίζοντας το τι πρέπει να κάνει η Τουρκία σε ότι αφορά το Αιγαίο ξεκαθαρίζει ότι «Θα προχωρήσει άμεσα στην διεκδίκηση των απωλεσθέντων 16 νησιών του Αιγαίου τα οποία βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή».

"Ο Βασίλης Καλλίδης στην Αρναία" (video)



O Βασίλης Καλλίδης στην "Αρχόντισσα" της Χαλκιδικής μας μαγειρεύει πεντατόστιμα κεφτεδάκια χασάπικα με ελαιόλαδο και ρίγανη.Μέσα στο κρεοπωλείο του Παναγιώτη Σαμαρά.Απολαύστε τη συνταγή!