ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αποτελέσματα Αγώνων Μπαράζ Ανόδου στη Γ΄ Εθνική. (2η μέρα)





Δεύτερη νίκη για τα Μουδανιά 

15/05

"Πόλεμος" Άρη- ΠΑΟΚ για διαγωνισμό ζωγραφικής στα σχολεία!


   Επιστολή στην Κοινωνία Μελών Άρη έστειλε μέλος του φορέα, με σκοπό να αντιδράσει σε έγγραφο που μοιράζεται στα σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 
  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προκηρύξει διαγωνισμό ζωγραφικής, και με σκοπό την προώθησή του, έχει δώσει στα σχολεία της Πρωτοβάθμειας εκπαίδευσης της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σχετικό έγγραφο, ώστε να μοιραστεί στα παιδιά.

VIDEO: Πανικός στην Κίνα με Γιαννάκη!


VIDEO: Πανικός στην Κίνα με Γιαννάκη!
«Χρειάζεται δουλειά και υπομονή», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Πεκίνου. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας καλωσορίστηκε...

από τους δημοσιογράφους της χώρας και αναφέρθηκε στη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του. «Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Βλέπω ότι τόσο εσείς όσο κι εγώ αγαπάμε το μπάσκετ. Κι αυτός είναι ο λόγος που κι εσείς κι εγώ βρισκόμαστε εδώ. Γνωρίζω την ομάδα της Κίνας. Είναι μια ομάδα που πάντα διαθέτει ταλέντο και βελτιώνεται. 

"ΟΙ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ» ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"



Tου Πασχου Μανδραβελη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"



Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών κ. Γιώργος Φεστερίδης μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη". 

Κατηγγείλε ευθέως και χωρίς περιστροφές  βουλευτές και τοπικούς άρχοντες για αλλαγή στάσης ανάλογα με το πολιτικό τους συμφέρον. «Τους ενδιαφέρει μόνο οι ψήφοι» είπε.
 
Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρώην υφυπουργό και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Δριβελέγκας, ο οποίος, όπως είπε, ήταν υπέρ του έργου και τώρα είναι απών και σχεδόν ενάντια.