ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο μεγαλύτερος κερατάς…


Τέσσερις σε μια παρέα συζητούν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κερατάς.


-Αναμφισβήτητα ο γιατρός, λέει ο πρώτος. Χειρουργεία, εφημερίες, έκτακτα περιστατικά… όλο λείπει από το σπίτι και ποιος ξέρει τι κάνει η γυναίκα του…
-Εγώ νομίζω ότι είναι ο στρατιωτικός, λέει ο δεύτερος. Μεταθέσεις, αποστολές… Αυτός λείπει βδομάδες ολόκληρες από το σπίτι του…

"Ιερώνυμος: Δίνει εκκλησιαστική γη σε αγρότες"


Ιερώνυμος: Δίνει εκκλησιαστική γη σε αγρότες
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα απηύθυνε στους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καλώντας τους μέσα σε...
συνθήκες δοκιμασίας των αξιών να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια επίδειξης πνεύματος αναβίωσης του πρωτοχριστιανικού βιώματος της κοινωνίας της αγάπης. Παράλληλα όμως υποσχέθηκε ότι η Εκκλησία θα φανεί αρωγός σε όσους επιθυμούν να καταπιαστούν με τις αγροτικές εργασίες, προσφέροντάς τους τη διαθέσιμη γη της.

Παναθηναϊκός-Αποκλειστικό: Η επιταγή του Φειζάλ μόνο στο δικό μας blog"

Παναθηναϊκός: «Να μας δείξει ο πρίγκιπας την πρωτότυπη επιταγή» | onsports.gr
Παναθηναϊκός: «Να μας δείξει ο πρίγκιπας την πρωτότυπη   επιταγή»      
Έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις αναφορές της πλευράς του πρίγκιπα Φειζάλ για έλλειψη συνεργασίας, ζητώντας την χορήγηση επικυρωμένου αντιγράφου της πρωτότυπης επιταγής.

Αποδοκιμασίες των φιλάθλων μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο (VIDEO)


Αποδοκιμασίες των φιλάθλων μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο (VIDEO)
Τι άλλο μπορεί να αντέξει αυτός ο κόσμος; Παρά το κρύο και το δύσκολο της ημέρας και της ώρας ήταν στο πλευρό της ομάδας στο παγωμένο...

λόγω των καιρικών συνθηκών Κλεάνθης Βικελίδης. Πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αλλά έφυγε για μια ακόμη φορά πικραμένος.
Ο Άρης νίκησε την Καλλιθέα με σκορ 2-1, αλλά γνώρισε πικρό αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου, από μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Η πικρία της ήττας προκάλεσε αποδοκιμασίες.

ΜΙΑ... ΟΡΥΚΤΗ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΕΡΑ!


Αν και σπάνια διατυμπανίζεται, εντούτοις είναι κοινός τόπος ότι η εξορυκτική βιομηχανία δεν παράγει για τον εαυτό της. 

Παράγει ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας μας για σπίτια, αυτοκίνητα, δρόμους, λιμάνια και κάθε είδους προϊόντα καθημερινής χρήσης. 

Δυστυχώς, όμως, η κοινωνία μας, και ιδιαίτερα ο πολίτης, που σήμερα και ακόμη περισσότερο στο μέλλον, γεννιέται και μεγαλώνει στην πόλη, δεν συνειδητοποιεί το βαθμό και την έκταση που η καθημερινή του ζωή και ευημερία εξαρτάται από φυσικούς ορυκτούς πόρους.

"ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ"



Το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας – Vagonetto είναι ένα θεματικό πάρκο, μοναδικό στον ελληνικό χώρο και βρίσκεται στο διάσελο Γκιώνας και Παρνασσού, στο 51ο χλμ. της εθνικής οδού Λαμίας-‘Αμφισσας, μέσα στο χώρο των εγκαταστάσεων της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.


 Η περιήγηση στο Vagonetto δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει βήμα-βήμα τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη. 


Η γνωριμία με την ιστορία του βωξίτη ξεκινά από το παλιό μεταλλείο, τη Στοά 850, συνεχίζεται με την περιήγηση στον Εκθεσιακό Χώρο Μεταλλευτικής Ιστορίας και τη διαδραστική επίσκεψη στην Πτέρυγα Ψηφιακής Τεχνολογίας και ολοκληρώνεται με μια βόλτα στην Υπαίθρια Έκθεση Μηχανημάτων.