ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

"Οι διαιτητές του αγώνα μπάσκετ ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τον κομισάριο
 του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την 13η αγωνιστική.

"Ο Ιβάν Σαββίδης για το Channel 9"

Στην Κάντζα, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Channel 9, βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης άνθρωποι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας.
Όπως αναφέρει το "paokmania.gr" ο Ιβάν Σαββίδης, μετά από μεσολάβηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, είχε ξεκινήσει κουβέντα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Η συζήτηση, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, αφορούσε την είσοδο Σαββίδη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Χαλκιδικής 18-19/01"


Betarades
Οι αποδόσεις των αγώνων της Χαλκιδικής όπως μας τις έστειλαν από Ιαπωνία.

Οι "άρχοντες" του αγώνα ΒΡΑΣΤΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"


Από την Ε.Δ./ Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ανακοινώθηκαν οι "άρχοντες" που θα διευθύνουν τον αγώνα ΒΡΑΣΤΩΝ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την 18η αγωνιστική.

"Αναγγελία αγώνα μπάσκετ"


13η Αγωνιστική

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"

18η Αγωνιστική

Χωρίς οπαδούς ο τελικός του μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.
Σε δηλώσεις που έκανε στον “Αρένα” ανέφερε τα εξής:
 “Ελπίζουμε εμείς να γίνει μια διοργάνωση με γεμάτο γήπεδο. Όλα εισιτήρια θα δοθούν στο Ηράκλειο. Ο καθένας θα μπορεί........

Ο Φοιρός για όλα: Χρειαζόμαστε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας- Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνω προπονητής στον ΑΡΗ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΑΡΗ, μίλησε για όλους και για όλα στo "Αθλητικό Μετρόπολις", δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ξαναπροπονήσει τον ΑΡΗ, παρά τα όσα ακούγονται.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για τον ρόλο του: "Ξεκάθαρος ρόλος δεν υπάρχει, δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Η θέση μου είναι δίπλα στον Σούλη Παπαδόπουλο και δίπλα στην ομάδα και όπου μπορώ να βοηθήσω".....

ΑΝΤΙΧΡΥΣΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ:"Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ... ΚΑΘΕΤΑΙ"!!!

Κατά τους... νομοταγείς "οικολόγους"
δεν είναι δραστήρια η αστυνομία της Χαλκιδικής στις Σκουριές!
«Τίποτα...  κάθονται... απλά αν δεν είμαστε εκεί δεν τηρούν το νόμο. Όταν είμαστε εκεί αναγκάζονται να τηρούν το νόμο και δεν επιτρέπουν στα οχήματα της Ελληνικός Χρυσός να παρανομήσουν ...».