ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο Τσίπρας συγκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση κόρης υπουργού ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να μην εκτεθεί η αριστερά!

Man feeling a woman upΑπίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα έρχονται στο φως! Ανάμεσα στα θύματά του και κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, με τις αποκαλύψεις να προκαλούν ακόμη και πολιτική αντιπαράθεση!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Φρανγκλίν Ραμόν Γκονζάλες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, παρενοχλούσε σεξουαλικά, κατά την 8μηνη παραμονή του στην Αθήνα, πέντε υπαλλήλους της πρεσβείας, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες. Όπως τονίζουν μάλιστα, η σεξουαλική παρενόχληση από τον "άτακτο" πρέσβη ήταν συνεχής.

Α2 Μπάσκετ:"Ήττα μέσα στην Λιβαδειά για το Πευκοχώρι"

Κοντά στην αποφυγή των play out είναι η Λιβαδειά, η οποία με ένα «ξέσπασμά» της στην τελευταία περίοδο, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πευκοχωρίου με 78-63 και να το στείλει στη Β' Εθνική.

"Η γιορτή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο μπάσκετ για το κλείσιμο της χρονιάς" (photo)

Τρίποντα, βραβεύσεις, απονομές και συμβουλές από τον παίχτη του ΠΑΟΚ Γιώργο Δέδα στην Μπασκετική γιορτή του Ο Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

Έβγαλαν σηκωτό από το γήπεδο...μεθυσμένο διαιτητή! (video)

Ένα πραγματικά σπάνιο σκηνικό συνέβη στο ματς μεταξύ της Σλάβια Πράγας και της Μπρίμπραμ για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Ο τέταρτος διαιτητής όπως φάνηκε πήγε... μεθυσμένος για να αναλάβει τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

"Δωρεά δέκα τόνων καυσοξύλων για τις ανάγκες του Ψυχιατρικού Ξενώνα του Γεν. Νοσοκομείου Πολυγύρου από το Δασαρχείο Αρναίας και τον Δασάρχη Αναστασιάδη Ανέστη"



Με παρότρυνση της Προοδευτικής κίνησης γυναικών και της Προέδρου Κας Χρυσώς Κεφαλάς προς το Δασαρχείο Αρναίας και τον Δασάρχη Ανέστη Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δωρεά δέκα τόνων καυσοξύλων για τις ανάγκες του Ψυχιατρικού Ξενώνα "ΔΙΑΠΟΡΟΣ" του Γεν. Νοσοκομείου Πολυγύρου.

"Αγώνας μπαράζ του Στρατωνίου για άνοδο στην Γ' Εθνική"

1η Αγωνιστική