ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τρομακτική κατολίσθηση στη Βαλτιμόρη κατάπιε αυτοκίνητα μπροστά σε πανικόβλητους ανθρώπους (Video)


Τρομακτική κατολίσθηση στη Βαλτιμόρη κατάπιε αυτοκίνητα
Τη συγκλονιστική στιγμή που ένας δρόμος καταρρέει «καταπίνοντας» αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, καθώς και το πεζοδρόμιο, κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Η φυσική αυτή καταστροφή προκλήθηκε από κατολίσθηση, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.



Και επίσημα ο Στεφανίδης στο "τιμόνι" του Άρη


Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συγκροτήθηκε σε σώμα, με τον Παναγιώτη Στεφανίδη να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου.

Φράγκος Φραγκούλης: Αναμενόμενα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό

Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89,4 για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και τόνισε πως ήταν αναμενόμενα. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στην διοίκηση αλλά και για το θέμα της Θέρμης και ανέφερε πως θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξαναγίνει μεγάλος.
Όλα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
«Όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ήταν αναμενόμενα. Περιμένατε εσείς να διευθετηθεί το θέμα του χρέους; Πιστεύατε εσείς ότι θα άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει τόσο εύκολα, αφήνοντας να γίνει αυτό το προπονητικό κέντρο στην Θέρμη;

ΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Γ' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013?


Στον καθένα από εμάς έχει συμβεί, να ψάχνει κάτι σημαντικό και να μην το βρίσκει, ενώ το χρειάζεται και το θέλει πάρα πολύ!

Άρης: Νέα απόρριψη για το άρθρο 99


Απορριπτική ήταν η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στην αίτηση που είχε υποβάλει η διοίκηση Λάμπρου Σκόρδα για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

"Το ΓΕΛ Αρναίας συνέτριψε τον πρωταθλητή Καβάλας με 4-1"

Νίκη με τεσσάρα και συνεχίζουν για τον τελικό.