ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1 - 1 (Report)

"Οταν ο «Θεός» ήρθε στην Ελλάδα..."

Οταν ο «Θεός» ήρθε στην Ελλάδα...  

Στις 2 Δεκεμβρίου 1979 έμελλε να συμβεί αυτό που στην πορεία των χρόνων θα άλλαζε την ιστορία ολόκληρου του μπάσκετ, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

"ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σε 32 videos"

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός σε 32 videos 

Τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το Blog συγκέντρωσε για σας τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια των δύο ομάδων από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

'Ντένις, ο… τρομερός! (photos+videos)"

Ντένις, ο… τρομερός! (photos+videos) 

Υπάρχουν αθλητές που έγραψαν ιστορία με τα κατορθώματά τους στο παρκέ. Υπάρχει και ο Ντένις Ρόντμαν. Μία κατηγορία μόνος του!

"Όταν ο Γκάλης έγινε Νο 1!"

Όταν ο Γκάλης έγινε Νο 1! 

Συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από τη μέρα που ο ένας και μοναδικός Νίκος Γκάλης, ξεπέρασε τον Βασίλη Γκούμα στην πρώτη θέση όλων των σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. 

"1η Μαρτίου 1959: Όταν πρωτοπαίξαμε ΠΡΟ-ΠΟ"

1η Μαρτίου 1959: Όταν πρωτοπαίξαμε ΠΡΟ-ΠΟ 


Πριν από 53 χρόνια, ξεκίνησε η ιστορία των προγνωστικών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, και μαζί τους του ΟΠΑΠ, που για χρόνια κρατάει στην ζωή τον ελληνικό αθλητισμό. 

"Κρατάει… αιώνια αυτή η κόντρα! (photos+video)"

Κρατάει… αιώνια αυτή η κόντρα! (photos+video) 

Όταν ο βασιλιάς των σπορ, συνδέεται εκτός από αγωνιστικές και βαθμολογικές διαφορές, με εθνικιστικές, πολιτικές, ταξικές, οικονομικές και θρησκευτικές συγκρούσεις, οι ρίζες των οποίων συναντούνται στα βάθη των αιώνων, τότε γεννιούνται τα «ντέρμπι». 

"Η μέρα της συμπρωτεύουσας"

Η μέρα της συμπρωτεύουσας



Η 16η Μαρτίου που μας πέρασε είναι «ιερή» μέρα για την μπασκετική Θεσσαλονίκη αφού την συγκεκριμένη ημερομηνία, Άρης και ΠΑΟΚ κατέκτησαν ευρωπαϊκό τίτλο.

"Ο «άθλος» με την ΚΠΡ"

Ο «άθλος» με την ΚΠΡ 

Σήμερα (18/3) συμπληρώνονται 34 χρόνια από την επική πρόκριση της ΑΕΚ απέναντι στην ΚΠΡ στη διαδικασία των πέναλτι. (+ video)

"Οι ηθοποιοί ψηφίζουν... διπλό στο ντέρμπι! (videos)"

Οι ηθοποιοί ψηφίζουν... διπλό στο ντέρμπι! (videos) 

Τις προβλέψεις τους ενόψει του σημερινού (18/03) ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έδωσαν άνθρωποι της τηλεόρασης! 

"Ένας «Αίαντας»…112 χρονών!"

Ένας «Αίαντας»…112 χρονών! 


Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ολλανδίας και ένας από τους δημοφιλέστερους του κόσμου, ο Άγιαξ γίνεται 112 ετών σήμερα Κυριακή, 18 Μαρτίου. 

"Όταν ο Ιστορικός…έγραψε ιστορία"

Όταν ο Ιστορικός…έγραψε ιστορία 
Στις 9 Ιουνίου του 1979 αναβίωσε στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η ποδοσφαιρική εκδοχή της μάχης του Δαυίδ και του Γολιάθ. Η κατάληξη ;Ίδια με αυτή της Π. Διαθήκης. 

"Το Έπος του Γουέμπλεϊ ζωντανεύει"

Το Έπος του Γουέμπλεϊ ζωντανεύει 

Έχουν περάσει 40 χρόνια από το Έπος του Γουέμπλεϊ, αλλά φαίνεται σαν χθες. Σαν χθες μοιάζει που ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πραγματοποιώντας (μέχρι και σήμερα) την καλύτερη πορεία ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

"18 xρόνια χωρίς τον Μότσαρτ"

18 xρόνια χωρίς τον Μότσαρτ   
Ο πρώτος Ευρωπαίος που κυριάρχησε στο NBA ήταν ο «Μότσαρτ» του ευρωπαϊκού Μπάσκετ, Ντράζεν Πέτροβιτς.