ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Γρήγορα και εύκολα tips για να πίνετε περισσότερο νερό



Η κατανάλωση περισσότερου νερού καθημερινά είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζετε. Δείτε τα παρακάτω tips για το πώς να παραμείνετε ενυδατωμένοι και να αντικαταστήσετε τα ανθυγιεινά ποτά με καθαρό, δροσερό νερό.

Αποκάλυψη ΣΟΚ. Ιδου ο πραγματικός λόγος που κάνει αύξηση η ΔΕΗ στα τιμολόγια!


Τελικά για όλα υπάρχει εξήγηση! Στην περίπτωση δε της αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ, ο πραγματικός λόγος που η εταιρεία ζήτησε τόσο μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγιά της, είναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ!

Το κοπρόσκυλο εύχεται για νέους νεκρούς και αποκαλεί κοτόπουλα τα έξι αδικοχαμένα AΔΕΛΦΙΑ


Ένας αληταράς, υπάνθρωπος, κοπρόσκυλο οπαδός του OΣΦΠ ανέβασε πριν από λίγο στο youtube βίντεο που περιλαμβάνει την  νίκη στο Παλατάκι και από κάτω γράφει:

"Αποτελέσματα Μπάσκετ Χαλκιδικής"(12η αγωνιστική)




26/01/13

""Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ γονάτισε τους γαύρους στο Παλατάκι"

Τεράστια νίκη... Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες (εκτός Μαργαρίτης και Χάτσερ και πολλά μικροπροβλήματα) αλλά κέρδισε με 76-71 τον Ολυμπιακό. Στο τέλος του αγώνα όλη η ομάδα έγινε ένα κουβάρι και οι 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωναν τους παίκτες!

Οι φίλαθλοι της Σεντ Ετιέν τίμησαν τη μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα

Οι φίλαθλοι της Σεντ Ετιέν τίμησαν τη μνήμη του Άγγελου Τσιπούρα

Σε μία απίστευτη κίνηση που δείχνει ότι η ανθρωπιά δεν έχει...

"ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..."


...Από υπεύθυνους επιστήμονες, που δε ζαλίζονται ούτε υποκύπτουν σε... σειρήνες πέρα και έξω από την επιστημονική τους ιδιότητα και το ακαδημαϊκό τους περιβάλλον.  

Ένα εξαιρετικό άρθρο - παρέμβαση του Γεν. Διεθυντή του ΙΓΜΕ  στοwww.capital.gr για τα όσα κωμικοτραγικά ζούμε από την ομάδα των... ανιδιοτελών προστατών της ΒΑ Χαλκιδικής, που εκτός όλων των άλλων έχουν εμβολιαστεί και με τον "ορό της επιστημονικής αλήθειας". 

Του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου 

"Video σοκ 100% αληθινό: Δαίμονας σέρνει ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο!Δείτε τις έντρομες αντιδράσεις συμπαικτών-διαιτητών"


Τo βίντεο που ακολουθεί είναι 100% αληθινό και πραγματικά σοκάρει! Δείτε Live σε ποδοσφαιρικό αγώνα αθλητή να τον πετάει κάποια ανεξήγητη δύναμη στον αέρα και να τον σέρνει σαν ανδρείκελο...