ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

"Οι άρχοντες του τελικού της χρονιάς"

Από την Ε.Δ./ Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ανακοινώθηκαν οι "άρχοντες" που θα διευθύνουν τον τελικό της χρονιάς ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το 4ο διεθνές συνέδριο Mineral Resources in Greece που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα με θέμα: "Τα μεταλλεία μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση;".

"ΑΞΙΟΣ πρωταθλητής Χαλκιδικής το ΓΕΛ Αρναίας στο ποδόσφαιρο" (photo)

Το ΓΕΛ Αρναίας στέφτηκε πρωταθλητής Χαλκιδικής στο στάδιο του Πολυγύρου αφού επικράτησε στον τελικό με σκορ 2-0 με αντίπαλο το ΓΕΛ Κασσανδρείας. Στην συνέχεια θα εκπροσωπήσει τον Νομό μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ετοιμάζουν... βαλίτσες οι παίκτες του Άρη!

Ο Γιώργος Φοιρός μπορεί να είπε στους παίκτες ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι οι προπονήσεις του Άρη να συνεχιστούν ως τα μέσα Μαίου τουλάχιστον- που είναι και το πιο λογικό- ουδείς όμως μπορεί να προβλέψει πόσοι και ποιοι θα μείνουν τελικά από Δευτέρα να προπονούνται στο Ρύσιο.
Ήδη οι δανεικοί της ομάδας Καραγκούνης, Τάτος, Μπακασέτας, Βλάχος και Μπουγαίδης ετπιμάζουν τις βαλίτσες τους. Οι δυο πρώτοι θα επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, ο τρίτος στην Τρίπολη και οι άλλοι δυο σε Μπριζ και Γρανάδα αντίστοιχα.