ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

"Απίστευτο: Κανένας δεν γλιτώνει απ’ αυτόν τον στύλο! (video)"


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο «σατανικός στύλος». Που βρίσκεται εκεί… διαβολικός και καταχθόνιος, έτοιμος να ρίξει στην…
παγίδα του τα θύματά του.

Θα μπορούσε ακόμα να χαρακτηριστεί και «στύλος… φακίρης». Που με κάποιο… τέχνασμα μαγεύει και προσελκύει τα θύματά του, έτσι ώστε να πάνε κατευθείαν πάνω του!

Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα από τα δύο. Βρίσκεται απλά στο λάθος μέρος στη λάθος στιγμή. Μια κακοτεχνία του δρόμου σε μια συγκεκριμένη στροφή και δεν υπάρχει ούτε ένα (κυριολεκτικά ούτε ένα!) αγωνιστικό αυτοκίνητο που να γλιτώσει απ’ αυτόν.

Δείτε το βίντεο:

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία 7ης Αγωνιστικής"




27-28/10

"Πορταριά-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟ"


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

"F1:Σεμπάστιαν Φέτελ-Είναι ακόμα ζωντανός!"


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε τη νίκη και στην Ινδία, όπως αναμενόταν, όμως ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε εκπληκτικό αγώνα και τερμάτισε δεύτερος παραμένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Τρίτος ο Μαρκ Γουέμπερ.

"Μικρο αφιέρωμα στο "ΟΧΙ" για να μην ξεχνιόμαστε"(video)

"Η Επέτειος του «ΟΧΙ» - Ζήτω η 28η Οκτωβρίου"


Η Επέτειος του «ΟΧΙ», αφορά την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις επί τελεσιγράφου που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940, στον Έλληνα Πρωθυπουργό, συνέπεια της οποίας ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. 

"Σαν Σήμερα 28η Οκτωβρίου του 2012"


Σαν σήμερα, 28η Οκτωβρίου του 1940, η Ελλάδα μπαίνει στον πόλεμο. Στις 3 π.μ. επιδίδεται από τον πρέσβη της Ιταλίας στην Αθήνα Εμμανουέλε Γκράτσι στον έλληνα πρωθυπουργό τελεσίγραφο με το οποίο η ιταλική κυβέρνηση ζητά «το δικαίωμα να καταλάβει δια των ενόπλων αυτής δυνάμεων ορισμένα στρατηγικά σημεία του ελληνικού εδάφους». Ο Μεταξάς απαντάει με το ιστορικο ΟΧΙ. Στις 4 π.μ. ο διοικητής της 7ης μεραρχίας υποστράτηγος Χ.Κατσιμήτρος πληροφορείται τηλεφωνικώς την διαταγή του Μεταξά για «αντίστασιν μέχρις εσχάτων». Στις 5:00, μία ώρα πριν την εκπνοή του τελεσιγράφου, αρχίζει η ιταλική εισβολή.