ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η βύθιση ενός πλοίου όπως φαίνεται από μέσα (Video)



Βύθιση πλοίου όπως φαίνεται από μέσαΤο πλοίο Danny βυθίστηκε μετά από προγραμματισμένη διαδικασία τον Φεβρουάριο του 2013 στις ακτές της Φλόριντα και πλέον βρίσκεται σε βάθος 23 μέτρων. 
Οι κάμερες που είχαν τοποθετηθεί πάνω και μέσα στο πλοίο μας δίνουν μια ενδιαφέρουσα οπτική ενός συμβάντος που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει από κοντά.

"Μετά τον Άγγελο και..... Γκαρσία"

O Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε να έχει στο πλευρό του τον Πάμπλο Γκαρσία κι ο Ουρουγουανός βρίσκεται στο... δρόμο για την επιστροφή του, βλέποντας με θετικό μάτι τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό.

ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ "ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Πάει κι αυτό! Οι δημότες του Δήμου Αριστοτέλη επέλεξαν για δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή των εκλογών το Γιάννη Μίχο.

Θα αφήσουμε τα τετριμμένα στην άκρη, που γράφονται και λέγονται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, του στυλ «μίλησε ο λαός» ή «σεβαστή η ψήφος του λαού» γιατί αυτά είναι τα αυτονόητα, τα οποία δεν επιδέχονται καιροσκοπικών αμφισβητήσεων.
Ερμηνείες και εξηγήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα δίνονται πολλές και από πολλούς. Αυτό αφορά όσους ασχολούνται με τη... γαστρονομία των εκλογών!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Άγγελο Αναστασιάδη"

aggelos
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο  Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ-ΣΕ Β' ΓΥΡΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης "Κίνημα Ανάπτυξης"  Γιάννης Μίχος είναι ο νέος Δήμαρχος Αριστοτέλη και ο μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης απέναντι στον Χρήστο Πάχτα από τον α' γύρο.

Η διαδικασία θύμισε θρίλερ στην κυριολεξία με έντονες διακυμάνσεις ώς προς την εναλλαγή του προβαδίσματος.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ενσωμάτωσε το υπουργείο εσωτερικών στις 8.37 π.μ.ο συνδυασμός "Κίνημα Ανάπτυξης" πήρε 8.031 ψήφους, που μεταφράζεται σε ποσοστό51,13% και καταλαμβάνει 16 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.