ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως λειτουργεί μια ραπτομηχανή;

Πως λειτουργεί μια ραπτομηχανή (1)

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως λειτουργεί μια ραπτομηχανή, τότε ήρθε η στιγμή να λυθεί η απορία σας από την διαφωτιστική εικόνα που ακολουθεί.

Φρικτός τραυματισμός ποδοσφαιριστή στο Κατάρ (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)



   Ο Ιρανός, Φεριντόν Ζαντί υπέστη έναν από τους πιο σοκαριστικούς τραυματισμούς που έχουμε δει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (video).
   Ο άλλοτε μέσος του Απόλλωνα Λεμεσού υπέγραψε πρόσφατα στην Αλ Αχλί από το Κατάρ.
   Σε μία διεκδίκηση της μπάλας στην αναμέτρηση με την Αλ Μουαϊντάρ αντί να σημαδέψει την μπάλα βρήκε το παπούτσι του αντιπάλου με αποτέλεσμα να υποστεί διπλό κάταγμα και να παραμορφωθεί ουσιαστικά το πόδι του.

   Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο μαρτυρούν την σοβαρότητα του τραυματισμού καθώς αρκετοί εξ αυτών δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.
Το video δεν συνίσταται για όσους δεν έχουν γερό στομάχι... 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΦΥΡΙΞΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ !!

   Έχουμε δει ουκ ολίγα αστεία πέναλτι που έχουν δώσει οι διαιτητές αλλά περίπτωση τέτοια δεν είχαμε ξαναδεί.
   Ο επιθετικός, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή επαφή, συνεχίζει κανονικά την προσπάθειά του, περνάει και τον τερματοφύλακα, αστοχεί αλλά ακούει το σφύριγμα του ρέφερι. Η απόφαση; Πέναλτι!    Το συμβάν όπως αποκαλύπτει το primasport, έγινε στην αναμέτρηση του τοπικού πρωταθλήματος του Ηρακλείου, Λίντο - Ζαρός.
   Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με 2-0 αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε φάση που ούτε οι παίκτες του Ζαρού δεν θα σκεφτόντουσαν να το ζητήσουν. 

Παγκόσμιο ρεκόρ: Ο πιο στημένος διαιτητής της ιστορίας! Τους έδινε πέναλτι μέχρι αηδίας! (Βίντεο)

Διαιτητής στη τρίτη κατηγορία της Ρωσίας έδωσε τρία ανύπαρκτα πέναλτι σε μία ομάδα μέσα σε 4 λεπτά.

Στόχος του συγκριμένου διαιτητή στο ματς των δεύτερων ομάδων των Τέρεκ Γκρόζνι και Αλανίγια, ήταν να σκοράρει η πρώτη και δεν θα σταματούσε μέχρι να το καταφέρει! Έτσι και έγινε. Στο πρώτο πέναλτι η Γρόζνι δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά ούτε και στο δεύτερο που φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Ο ρέφερι λοιπόν έστειλε και τρίτη φορά στην άσπρη βούλα τους Τσετσένους δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο! 

Απίστευτο κι όμως αληθινό :Τον φυλάκισαν στην Κίνα για κασκόλ της Δόξας Δράμας!


   `Εγινε κι αυτό… Οπαδός της Δόξας Δράμας φωτογραφήθηκε στο Πεκίνο, με το κασκόλ των δραμινών, με τις Αρχές να τον θεωρούν ως τρομοκράτη και να τον συλλαμβάνουν!
   Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά από το πορτρέτο του Μάο Τσετούνγκ στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης, με τον ανυποψίαστο οπαδό να ποζάρει με το κασκόλ «μαυραετών».
   Όλα καλά ως εδώ. Το… κακό για τον οπαδό της Δόξας, ήταν ότι το κασκόλ είχε στις άκρες του την αγγλική σημαία.    Μόλις το είδαν αυτό οι κινέζοι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, συλλαμβάνοντας τον, ενώ παράλληλα του κατάσχεσαν και την φωτογραφική μηχανή και τις φωτογραφίες.....

ΣΟΚ στην Κρήτη: Ποδοσφαιριστής χτυπά γυναίκα διαιτητή (video)


Με ποινή 11 αγωνιστικών και πρόστιμο 55 ευρώ τιμωρήθηκε παίκτης στην ΕΠΣ Ηρακλείου επειδή χτύπησε γυναίκα διαιτητή.

Ο ποδοσφαιριστής του Δία, Κυριακάκης, στο ματς με τα Δειλινά, επιτέθηκε στη διαιτητή Νατάσα Σταυρακάκη, ρίχνοντάς της αγκωνιά, αλλά και πισώπλατα χτυπήματα, ενώ δεν έλειψαν και οι απειλές. Γι’ αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του επέβαλε ποινή 11 αγωνιστικών και πρόστιμο 55 ευρώ.

Ανατριχιαστικό fair play που πρέπει να πάρει το βραβείο της χρονιάς! Δείτε το απίστευτο βίντεο!


Απίστευτες στιγμές σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας που πρέπει να προβάλλονται σε μαθήματα fair play. Αξίζει και πρέπει να δείτε το βίντεο!

Απίστευτο:«Χοντρούλης» for the win!


Η εκδίκηση των... ευτραφών!!! Ο τυπάκος πρέπει να έχει ήρωες τον Πέρο Κάμερον, τον Όλιβερ Μίλερ, τον Ρόμπερτ Γκούλιας και τον Μίρκο τον Μιλίσεβιτς! 

Η εντυπωσιακή δημιουργία ενός πορτραίτου με στυλό και μαρκαδόρους (video)

Η εντυπωσιακή δημιουργία ενός πορτραίτου με στυλό και μαρκαδόρους
Το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί δείχνει το εξαιρετικό ταλέντο του Elfan Diary από την Ινδονησία, ο οποίος ζωγραφίζει ένα νέο πορτραίτο. Δείτε πως ο 27χρονος καταφέρνει να ζωντανέψει μια φιγούρα μέσα από το λευκό χαρτι, χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους Fine Color, ένα στυλό Sakura Pigma Micron και τις κλασικές ξυλομπογιές Faber-Castell.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο του πήρε περίπου 3 ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!