ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Στανός: "Αναβίωσε το έθιμο της Κούνιας" (photo)

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Στανού και του πατρός Νικολάου Χαλκιά οι κάτοικοι του Στανού ξαναζωντάνεψαν το έθιμο της κούνιας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στανού.

Βίντεο ΣΟΚ: "Η στιγμή που γκρεμίζεται γερανός στο κτήριο της Google.4 νεκροί"

Αποτέλεσμα εικόνας για Η στιγμή που γκρεμίζεται γερανός στο Σάουθ Λέικ του Σιάτλ σε υπό ανάγερση κτήριο της Google
Tέσσερα άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ένας γιγαντιαίος γερανός στο Σάουθ Λέικ του Σιάτλ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, καταπλακώνοντας οχήματα σε μεγάλη απόσταση από το υπό ανέγερση κτίριο στο οποίο βρισκόταν.

ΒΟΜΒΑ! «Κρυφό» χρέος 20 δισ. ευρώ βάζει μπουρλότο!

Δημοσιονομική «βόμβα» 20 δισ. ευρώ, ή 10% του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος, απειλεί τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μέσα στην επόμενη τετραετία, λόγω των δικαστικών αποφάσεων για τις συντάξεις αλλά και τις καταπτώσεις εγγυήσεων.

"Πρωτοφανείς σκηνές στον αγώνα Λιντς-Άστον Βίλα: Δεν τήρησαν το fair play και στη συνέχεια... έκατσαν να δεχθούν γκολ" (video)

Πρωτοφανείς σκηνές παρακολούθησαν όσοι είδαν το παιχνίδι Λιντς - Άστον Βίλα για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Στο 72’, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κλιτς, σε μια φάση όμως που δεν τήρησαν το fair play καθώς οι αντίπαλοί τους σταμάτησαν να παίζουν λόγω του τραυματισμού του Κοτζία.