ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

"Άρης: Παραιτήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης"

Άρης: Παραιτήθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης | onsports.gr

Στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης έθεσε την παραίτησή του ο Μάκης Κατσαβάκης, μετά την ήττα από τον Πλατανιά, το βράδυ της Κυριακής (7/10) στο «Κλ. Βικελίδης».

"ΑΙΣΧΟΣ:ΣΥΡΙΖA - ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Ξεκάθαρες θέσεις, προσαρμοσμένες στις επιδιώξεις των Σκοπιανών, αποτελούν οι δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην κρατική «Μακεδονική» Ραδιοφωνία Τηλεόραση των Σκοπίων. Τάχθηκε υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας.

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία 4ης Αγωνιστικής





06-07/10

"Τελικό σκόρ Κασσανδρεία-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ"

APOLLON ARNEAS F.C.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

"Σεμπάστιαν Λεμπ: Για ένατη φορά πρωταθλητής!"(video)

Σεμπάστιαν Λεμπ: Για ένατη φορά πρωταθλητής! | onsports.gr

Τον ένατο παγκόσμιο τίτλο του στο WRC πανηγυρίζει ο Σεμπάστιαν Λεμπ, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα στην πατρίδα του, κατάκτώντας το πρωτάθλημα δύο  «στροφές» πριν αυτό τελειώσει!

Μαντινείας προς Ιερισσού: "Να φοβάσαι τον Θεό και να ντρέπεσαι τον λαό" (ΦΩΤΟ)



Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, εκατοντάδες πιστοί από την Τρίπολη, που γέμισαν ασφυκτικά τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως,  φώναξαν το «ΑΞΙΟΣ» στον συμπατριώτη τους νέο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο, μέχρι προχθές Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας.

Χειροτονία Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού Θεοκλήτου (ΦΩΤΟ+VIDEO)


Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου.