ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Αγώνες που θα μείνουν στην ιστορία:ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ (vid)

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης 
του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ .
Γήπεδο Δράμας 15/3/2015

Νέο είδος μπιλιάρδου. Ελλειπτικό ! (video)

Ελλειπτικό τραπέζι μπιλιάρδου
Το δημοφιλές παιχνίδι σε μια μορφή που δίνει διαφορετικό ενδιαφέρον!

"Η τοπική κοινωνία μιλάει για την επένδυση χρυσού της ELDORADO GOLD στο Κισλαντάγκ Τουρκίας" (vid)

Πριν μια δεκαετία το χωριό Γκιούμουσκολ της επαρχίας Ουσάκ στη Δυτική Τουρκία δεν ήταν παρά μια κουκίδα στο χάρτη. Ένας τόπος λίγων ηλικιωμένων με την μικρής κλίμακα γεωργία και κτηνοτροφία να αποτελούν τις κύριες πηγές άντλησης ενός πενιχρού εισοδήματος.

Tο πανηγύρι της Αγία Παρασκευής στην Αρναία (photo)

 Πλήθος πιστών έφτασαν και φέτος στην πόλη της Αρναίας όπου κάθε χρόνο στις 26 Ιουλίου πραγματοποιείτε το πανηγύρι της Αγία Παρασκευής.
Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στην Αρναία παρακολούθησαν μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον για μία εβδομάδα πριν τις 26 Ιουλίου με αποκορύφωμα την μεγάλη πανήγυρη που διαρκεί τουλάχιστον δύο ημέρες και δύο νύχτες με παραδοσιακά μουσικά όργανα (ζουρνάδες) που ανεβάζουν το κέφι στα ύψη, σε κάθε γωνιά της πόλης, και κρατούν κυριολεκτικά στο πόδι όλο τον κόσμο, αφήνοντας στον επισκέπτη τις καλλίτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

Τις καλλίτερες εντυπώσεις για τους επισκέπτες και όλους τους κατοίκους, απέσπασε το κουρμπάνι που μοιράστηκε άφθονα σε όλους τους παρευρισκόμενους, του οποίου η προετοιμασία διαρκή όλο το βράδυ.