ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Γκολ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην Κίνα! (video)

«Παστέλωσε» και… έσωσε ο Αβραάμ! (video)

Με το γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 88ο λεπτό, η Σανγκάη Σένχουα πήρε το βαθμό (2-2) στην έδρα της Γκουανγκζού για το πρωτάθλημα της Κίνας. «Δολοφονική» κλωτσιά του Ντεμπά Μπα σε αντίπαλο. 

"Η Γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στις 32 του Champions League"



Ιστορικές στιγμές για τον ΠΑΟΚ στο Μπέλφαστ! Τα κορίτσια τα κατάφεραν! Νίκησαν και τη Σόφια με 4-0, κατέκτησαν την 1η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν θριαμβευτικά στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ, τιμώντας με το παραπάνω το λάβαρο του Δικεφάλου.

Όλα τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων των ομάδων της ΕΠΣΧ και τα επόμενα φιλικά μέχρι και 23/8


Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι τα εξής:

"Κλήρωση πρωταθλήματος Μπάσκετ Χαλκιδικής"

ΕΚΑΣΧ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Η Ε.ΚΑ.Σ. Χαλκιδικής ανακοίνωσε την ημερομηνία της κλήρωσης του πρωταθλήματος
 για την αγωνιστική περίοδο 2015-16

Πριν 11 χρόνια έγινε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, μια πόλη που δεν θυμίζει σε τίποτα όσα ζούσαμε το 2004

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/8a04f0d6688b99ace5574c3162fdf33f_L.jpg
Καλά μας κάνουν οι Γερμανοί .....θέλουν να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο αλλά εμείς.....!!!!

Πριν 11 χρόνια έγινε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, μια πόλη που δεν θυμίζει σε τίποτα όσα ζούσαμε το 2004…
Από τις 5 Σεπτεμβρίου 1997, όταν ο Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ είχε ανακοινώσει ότι η Αθήνα θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όλοι περίμεναν αυτή τη μεγάλη στιγμή. Εκείνο το «μαγικό» καλοκαίρι είχε ανοίξει με την απίστευτη κατάκτηση του Euro και θα ολοκληρωνόταν με τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Η τελετή έναρξης, όπως και η τελετή λήξης, ήταν φαντασμαγορική και θεωρείται πως είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη όλων των εποχών στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΔΕN ΜΕΝΟΥΝ ΙΕΡΙΣΣΟ...!!!

Του Δρ. Γεωλογίας Νικόλαου Αρβανιτίδη
Τελικά τα μεταλλεία δεν μένουν Ιερισσό, ούτε γεωγραφικά αλλά ούτε γεωλογικά. Μερικά πράγματα ανήκουν σε συγκεκριμένο περιβάλλλον και ακολουθούν την δική τους φυσική πορεία, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει τη γεωγραφική τους θέση και εξέλιξη. 

Εκτός βέβαια αν με την επίμονη αναζήτηση και δρομολόγηση διαφόρων κόλπων και τεχνασμάτων συμβεί το παράδοξο. Δηλαδή με κάποιο μαγικό τρόπο όλα τα γνωστά κοιτάσματα Ολυμπιάδας, Μαύρων Πετρών και Σκουριών να μεταναστεύσουν και να εγκατασταθούν στην γειτονιά της Ιερισσού.

Μπλάτερ: Ο Πλατινί με απείλησε με φυλάκιση

Στις 2 Ιουνίου, ο Σεπ Μπλάτερ έριξε την... βόμβα: «Καλώ έκτακτο συνέδριο προκειμένου να γίνει η εκλογή του αντικαταστάτη μου» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της FIFA, o οποίος έπειτα από 16 χρόνια στον προεδρικό θώκο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο.
Ύστερα από τα σκάνδαλο που ξέσπασε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, δεν τον... χωρούσε η καρέκλα. Σήμερα κατηγορεί τον Πλατινί, ότι τον απείλησε μέσω του αδερφού του Πέτερ να παραιτηθεί, δύο μέρες πριν τις εκλογές.