ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"Αποτελέσματα & Βαθμολογία 26ης Αγωνιστικής"




30-31/03
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

"Σκίτσο:Στο κελί 44"

Τρεις "Μυστικές" Πόλεις-Κράτη


Τρεις πόλεις- κράτη συγκεντώνουν όλη την εξουσία του πλανήτη. Ακόμα και αν ακούγεται υπερβολικό μια προσεκτική μελέτη των προνομίων που απολαμβάνουν, οι τρεις αυτές αστικές περιφέρειες μάλλον θα σας πείσει ότι δεν έχουμε καλή γνώση της πραγματικότητάς μας.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ»


Εντάξει, τέρμα τα παραμύθια. 

Από την δικογραφία της υπόθεσης της επίθεσης στις Σκουριές προκύπτει ότι όχι μόνο δεν μιλάμε για αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση όπως αρχικά υποστηρίχθηκε από μερίδα των πολέμιων των μεταλλείων, αλλά αντιθέτως όλα έγιναν βάσει οργανωμένου σχεδίου και ο μόνος χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε ήταν«καταδρομική επιχείρηση». 

Έτσι, ανακοινώθηκε ότι από την δικογραφία και το υλικό της προανάκρισης προκύπτει ότι οι 20 χωρίζονταν σε δύο ομάδες. 

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ" ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ



Επίσκεψη στο Στρατώνι περιελάμβανε η "Σαββατιάτικη δράση" μερίδας κατοίκων της Ιερισσού, που οραματίζονται ένα... νέο είδος οικονομικής ανάπτυξης για τη ΒΑ Χαλκιδική.

Κουβαλώντας στα σακίδια τους "φρέσκες ιδέες" αλλά και τις... χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισαν από την καθ' όλα πετυχημένη τουριστική σεζόν, που έζησε η Ιερισσός το 2012, αντιπροσωπεία των κατοίκων επέδωσε "μνημόνιο φιλίας και επαγγελματικής συνεργασίας" στους κατοίκους του Στρατωνίου.

Όπως μάθαμε στο μνημόνιο αυτό εκτός από τα...