ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

"Τρίγλια-Καλλικράτεια 1-1" (Highlights)

Δείτε μέσα από την κάμερα του halkidikivoice.gr την ισόπαλη αναμέτρηση της Τρίγλιας με την Καλλικράτεια για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Χαλκιδικής.

"H απόλυτη παρωδία του ποδοσφαίρου!" (video)

Ο αγώνας της Τritenii de Jos με την Potaissa Turda για την τέταρτη κατηγορία της Ρουμανίας μετατράπηκε σε... παρωδία όταν στο 85ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1, ο διαιτητής μέτρησε γκολ σε σουτ παίκτη των γηπεδούχων που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων! 
Τα παράπονα των φιλοξενούμενων ήταν πολλά και αποφάσισαν έτσι να μην συνεχίσουν να αγωνίζονται. Αντί λοιπόν οι γηπεδούχοι να τηρήσουν το fair play, αυτοί πήγαν και σκόραραν και τρίτο τέρμα.

"Το δεύτερο trailer του Captain America: Civil War βγήκε στη δημοσιότητα" (vid)


Η Marvel δημοσίευσε το δεύτερο trailer για την επερχόμενη σύγκρουση μεταξύ Captain America και Iron Man στην ταινία Captain America: Civil War, η οποία βασίζεται σε ένα crossover της Marvel Comics -που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 10 χρόνια.

"Κάποιος την... αμόλησε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης! Ποιος άραγε;" (vid)


Κάποιος... δεν μπορούσε να κρατήσει τα αέριά του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να κάνει τους πάντες να καλύψουν τις μύτες τους με τα φούτερ!

Σκάνδαλο Koriopolis: "Θέλω κάτι για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός" - Το "φτιάξιμο" στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ"

Σκάνδαλο Koriopolis: «Θέλω κάτι για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός»
Σοκαριστική συνομιλία μεταξύ δύο προέδρων ΠΑΕ για προσπάθεια επηρεασμού του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός το 2011 έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ! Το «φτιάξιμο» στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.