ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μας ενδιαφέρει όλους!


Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της τετράχρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Αστέρας του ΝΒΑ χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων αντί για χαρτί υγείας (photo)

Χαρτί υγείας από δολάρια χρησιμοποιεί αστέρας του μπάσκετ!Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από τον Τζίλμπερτ Αρίνας. Ο πρώην άσος του ΝΒΑ, «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, αντί για χαρτί υγείας.
Ο 31χρονος, έχει προκαλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν με δηλώσεις του για το θέμα των χρημάτων. Τη σεζόν 2012-2013, υπέγραψε συμβόλαιο με την κινέζικη, Σανγκάι Σαρκς, όπου και εισέπραξε το ευκαταφρόνητο ποσό των 20.807.922 δολαρίων, έχοντας δηλώσει:

Απίστευτες εικόνες που ξεγελούν τα μάτια!

perierga.gr - Απίστευτες εικόνες ξεγελούν τα μάτια!
   Ο Erik Johansson είναι ένας Σουηδός φωτογράφος που έχει την ικανότητα να ξεγελά τα… μάτια των θεατών με τις εικόνες του. 

   Δρόμοι που ανοίγουν στα δύο, θαλασσογραφίες που πλημμυρίζουν και άλλα ενδιαφέροντα θέματα όπου το απίστευτο γίνεται πιστευτό και το απίθανο πιθανό! 

   Ο Erik αναπτύσσει πρώτα μια ιδέα στο κεφάλι του και στη συνέχεια προσπαθεί να την κάνει πράξη σε μια εικόνα, αποζητώντας κάθε φορά το πιο παράδοξο θέμα, αυτό που θα σου πάρει τα μυαλά.

Ποδόσφαιρο γεμάτο… σκάνδαλα (photos+videos)

Ποδόσφαιρο γεμάτο… σκάνδαλα (photos+videos) | onsports.gr
Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές αρέσουν στις γυναίκες, πολλές φορές δεν έχει και τις καλύτερες επιπτώσεις, καθώς δεν έχουν λείψει τα… σκάνδαλα.

Εθνική Ελλάδος:Αφού αποφάσισε για την κατάταξη, αποφάσισε και για την κλήρωση η FIFA

Μετά από το μίνι σίριαλ για το θέμα των ισχυρών και των ανίσχυρων στα μπαράζ του Μουντιάλ 2014, η FIFA ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την κατάταξη των χωρών.