ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"


1η Αγωνιστική

"Πανέτοιμη η ομάδα για την έναρξη του πρωταθλήματος" (photo-video)

APOLLON ARNEAS F.C.Συνεχίζετε η προετοιμασία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εν όψη του εναρκτήριου παιχνιδιού του πρωταθλήματος της Football League 2 με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκινοχώματος την Κυριακή 14 του μήνα.
Στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής της ομάδας Κος Νεοφώτιστος είχε  όλο το ροστερ στην διάθεσή του. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι με μια νίκη στην πρώτη αγωνιστική δίνει άλλον αέρα στους "arancio-nero" για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η τεχνολογία κυριεύει το ποδόσφαιρο! Σκέψεις για ιστορική αλλαγή

Το σύστημα "Goal-line technology", αλλά και το "vanishing spray", ήταν μόνο η αρχή όπως όλα δείχνουν. Ο Ζεπ Μπλάτερ δεν σκέφτεται να σταματήσει εκεί, αλλά θα κάνει κι άλλες αλλαγές στη μορφή του ποδοσφαίρου, όπως το γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.
Στη διεθνή συνδιάσκεψη Soccerex μίλησε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της FIFA, ο οποίος αφού είπε για άλλη μία φορά πως θα διεκδικήσει για πέμπτη φορά την προεδρία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο και μία σκέψη που έχει. Ο Μπλάτερ αποκάλυψε πως σκέφτεται να βάλει στο ποδόσφαιρο το σύστημα που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια στο τένις, γνωστό και ως Hawk-Eye.

"Η Τούμπα είναι το βασίλειο του Εωσφόρου"



Στα αφιερώματα τους για τις αντιπάλους της Γκινγκαμπ, τα γαλλικά ΜΜΕ
 στέκονται στην Τούμπα όταν αναφέρονται στον ΠΑΟΚ.