ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΙΟΥ Η1Ν1 ΕΣΚΑΣΕ!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ
1918: Ο κόσμος, που δεν πρόλαβε ακόμη να πανηγυρίσει το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήρθε αντιμέτωπος με το ζοφερό πρόσωπο της «Ισπανικής Γρίπης», η οποία εξελίχθηκε ταχύτατα σε πανδημία αφαιρώντας τη ζωή από πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως νέους στην ηλικία.
2009: Στο Μεξικό κάνει την εμφάνιση της μια «νέα» επιδημία γρίπης, που οφείλεται στο ιό Η1Ν1 (γνωστός από το 1976 και ταυτοποιημένος ως «σοβιετικός ιός»), που γρήγορα εξαπλώνεται στη βόρειο Αμερική και κατόπιν στον υπόλοιπο κόσμο.

Δύο τόνοι «δίχτυα - φαντάσματα» ανασύρθηκαν από θαλάσσια περιοχή του Στρατωνίου!

corkuyvenhoven-1416
Δύο τόνους «δίχτυα - φαντάσματα» ανέσυραν ομάδες κατάδυσης από περιοχή με πλούσια βιοποικιλότητα, στο Στρατώνι Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας "Healthy Seas".

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, στην εκπομπή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" της ΕΡΤ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, μίλησε μέσο SKYPE στην εκπομπή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" της  ΕΡΤ

Ιερισσού Θεόκλητος: ''Ο Ισαπόστολος Μ. Κωνσταντίνος έσπειρε το γεώργιο της Ρωμηοσύνης''

ag.konstantinos.ierissos 16Ουρανούπολη | Χρήστος Καναρόπουλος
Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια γιόρτασε η Ουρανούπολη τον Πολιούχο της Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Μητέρα του Αυγούστα Ελένη στον ομώνυμο Ιερό Ναό που κοσμεί την παραλιακή Κωμόπολη, και είναι το λιμάνι του Αγίου Όρους και ο πρόναός του μαζί.
Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 20η Μαΐου τ.έ., εψάλη πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, ....