ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

VIDEO: Γιατί αυτό το τρακτέρ έχει 6,5 εκατ. προβολές στο You Tube;


Όταν όλοι βλέπουμε τρακτέρ στα χωράφια, πιστεύουμε ότι θα σκάβει το έδαφος...

Όχι όμως αυτό που θα δείτε.Στη Σουηδία ένας χωρικός έβαλε έναν κινητήρα Volvo 240 turbo στο τρακτέρ του και αυτό πήρε... φωτιά. Πρόκειται, με σιγουριά, για το πιο γρήγορο τρακτέρ στον κόσμο! Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν παρέλειψε να το... βαφτίσει κιόλας. Συγκεκριμένα το ονόμασε «Terror» και όπως θα διαπιστώσετε του ταιριάζει γάντι.

"10 οφθαλμαπάτες σε 2 λεπτά (video) "



Ένα εντυπωσιακό video από την Samsung με 10 οφθαλμαπάτες 
που παίζουν με την αντίληψη της όρασης....

"10 ιατρικοί μύθοι που δεν ισχύουν (video)"



Υπάρχουν κάποιοι “αστικοί μύθοι” που περνούν από γενιά σε γενιά και από στόμα σε στόμα και οι οποίοι έχουν καταλήξει να γίνουν πιστευτοί από πολλούς ανθρώπους. Οι μύθοι μάλιστα αυτοί, έχουν και μια δόση (όπως κάθε καλός μύθος) ...

"Πλατανιάς: Εποχή... Αναστασιάδη!"

Πλατανιάς: Εποχή... Αναστασιάδη! | onsports.gr

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος προπονητής του Πλατανιά, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων.

ΘΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠO ΤΑ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ;

Οι επαγγελματίες οικολόγοι θα κάνουν κάτι
για την υπάρχουσα άερια ρύπανση της Θεσσαλονίκης;


Στο μεσημεριανό  δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-3, προβλήθηκε ρεπορτάζ με τίτλο:«ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». 

Στο ρεπορτάζ έγινε αναφορά για την ραγδαία αύξηση των αιωρουμένων σωματιδίων αυτές τις μέρες, τα οποία βάση των εκτιμήσεων των ειδικών οφείλονται στην εξίσου ραγδαία άνοδο, που καταγράφεται στη χρήση σομπών και τζακιών, που σε συνδυασμό με την άπνοια, που επικρατούσε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψαν την πόλη σε «θάλαμο αερίων». (Δείτε εδώ)

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε από τον καθηγητή χημείας περιβάλλοντος του ΑΠΘ κ. Φυτιάνο αυτά τα αιωρούμενα  σωματίδια είναι «αόρατοι δολοφόνοι», καθώς επικάθονται στους πνεύμονες και προκαλούν καρκίνο. 

Οι τιμές των αιωρουμένων σωματιδίων έφτασαν, με όριο ασφάλειας τα 50 μικρογραμμάρια ανα κυβικό μέτρο αέρα, τα 250 μικρογραμμάρια ανα κυβικό μέτρο αέρα!!! Κοινώς πενταπλασιάστηκαν... Και δεν έχουμε φτάσει καν στην καρδιά του χειμώνα. 

"Συνέντευξη του προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πραβήτα Χρήστου"


O Χρήστος Πραβήτας έπειτα από εφτά χρόνια απουσίας πήρε πέρσι την απόφαση να επιστρέψει για να δώσει νέα ώθηση στο σύλλογο της πόλης του, την Αρναία. Η ομάδα της Χαλκιδικής, που αγωνίζεται στην Α' ΕΚΑΣΧ, ξεκινάει μία νέα προσπάθεια και ο κόουτς Πραβήτας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

"Οι σκόρερς της ομάδας μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ: ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ !!!


Του Πέτρου Τζεφέρη

Το δημοσίευμα με τον πράγματι εντυπωσιακό τίτλο από το Bloomberg αναφέρει ότι οι απόφοιτοι της σχετικά άγνωστης Σχολής Ορυχείων και Τεχνολογίας της Νότιας Ντακότα κερδίζουν περισσότερα από τους αποφοίτους του Χάρβαρντ. 

Η αναφορά οφείλεται σε μια έρευνα του Pay Scale.com, που παρακολουθεί τα δεδομένα αποζημίωσης των αποφοίτων από κολέγια των ΗΠΑ. Ο μέσος μισθός εκκίνησης για αποφοίτους Χάρβαρντ, 54.100 δολάρια, είναι μικρότερος από τα 56.700 δολάρια που κερδίζουν οι απόφοιτοι της μεταλλευτικής σχολής Νότιας Ντακότας!  Είπατε τίποτα;