ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση:Ραντεβού bar"


Ακούστε την Γεωργία Μαρνέλου στα παρακάτω βίντεο. 

"Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να συμμετέχει στο διεφθαρμένο σύστημα"

Ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ σε Σαρρή και Μώραλη γιατί ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση. Παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν μία αντιπαράθεση σε έντονο ύφος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα  και τους Γιώργο Σαρρή και Γιάννη Μώραλη για τις καυστικές ανακοινώσεις που εξέδωσε τελευταία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συζήτηση έγινε σε ήπιους τόνους.

Ποινική δίωξη στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ και στους δύο πρώην!


Ο οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους πρώην προέδρους της ΕΠΟ,....

Θησαυρός 30 δισ. ευρώ στο υπέδαφος της Ελλάδας -Υπάρχουν 120 δημόσια μεταλλεία

Στα 30 δισ. ευρώ ανέρχεται η αξία του ορυκτού φυσικού πλούτου στο υπέδαφος της Eλλάδας,...

"Στο πλευρό των πολυτέκνων και των τριτέκνων ο Στέλιος Βαλιάνος"

Τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τις μετεγγραφές φοιτητών πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών και ταλανίζουν τους πολύτεκνους ευαισθητοποίησαν τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Στυλιανό Βαλιάνο ο οποίος μετά από επαφές που είχε με τη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και με το Σύλλογο Πολυτέκνων Χαλκιδικής , απευθύνθηκε στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο με στόχο την άμεση διευθέτηση τους.
Ο κ. Βαλιάνος πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Θεσμός της...
οικογένειας και δει της πολύτεκνης και τρίτεκνης αποτελεί ακρογωνιαίο δομικό λίθο της Ελληνικής κοινωνίας ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς αν το ζήτημα δε διευθετηθεί ο κίνδυνος να μη μπορούν πολλές οικογένειες να υποστηρίξουν οικονομικά τις ανάγκες σπουδών των παιδιών τους είναι ορατός, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος η Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες απώλειες βαθμών στα εντός έδρας ματς από κάθε άλλη ομάδα της Super League και η Τούμπα φέτος πιθανόν να αναδειχθεί η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος, όπως την σεζόν 2009-2010. Μπορεί εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ να έχει δείξει πολλές αδυναμίες φέτος, στο "σπίτι" του όμως είναι αυτός που... πρέπει. Η Τούμπα αποτελεί "φρούριο", καθώς ο "δικέφαλος" είναι πολύ δυνατός σε αυτήν και η μοναδική απώλεια βαθμών που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα ήταν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι "ασπρόμαυροι", δηλαδή, έχουν "πετάξει" μόλις 2 βαθμούς μέσα στην έδρα τους.

Ξυλοκόπησαν κι έστειλαν στο νοσοκομείο παράγοντα του Άρη

Η κατάσταση είναι άγρια εδώ και καιρό στον Άρη 
και φαίνεται πως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Aλέξης Κούγιας: Λέω ναι στην εμπλοκή μου στον Άρη- Έρχομαι Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να εμπλακεί διοικητικά στον ΑΡΗ, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με παράγοντες των «κιτρινόμαυρων» για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Αναλυτικά όσα τόνισε στο Αθλητικό Μετρόπολις: