ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: "ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ"

Το νέο σύστημα περιβαλλοντικής παρακολούθησης, το οποίο αναμένεται άμεσα να είναι πλήρως λειτουργικό, μπορεί να μας δώσει ανά πάσα στιγμή  ακριβή στοιχεία για όλες τις περιβαλλοντικές παραμέτρους, εντός και εκτός των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων.

"Κι όμως, ο Γκιρτζίκης συνελήφθη!"

Κι όμως, ο Γκιρτζίκης συνελήφθη!
Κοντά στα 30 χρόνια είναι στην Ομοσπονδία και κυρίως από την ευαίσθητη θέση του ταμία. Χάθηκαν 29 εκ.ευρώ στην κάρτα υγείας, 11 στα τηλεοπτικά δικαιώματα, 10 στον Άγιο Κοσμά. Γράφει ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

"Κατέπεσε πυροσβεστικό αεροσκάφος" (photo)

Πυροσβεστικό αεροσκάφος κατέπεσε στα Δερβενοχώρια
Αεροσκάφος που συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στα Δερβενοχώρια, κατέπεσε το πρωί της Κυριακής. Οι χειριστές του αεροσκάφους είναι σώοι

"Κατασβέστηκε πλήρως η φωτιά στο Ν.Μαρμαρά"

Τουλάχιστον 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες παραμένουν για προληπτικούς λόγους στο Ν.Μαρμαρά, εκεί όπου η χθεσινή πυρκαγιά έκαψε περίπου 700 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και δάσους.

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Θυμάμαι».

Παντελής Παντελίδης – Θυμάμαι
Στίχοι / Μουσική : Παντελής Παντελίδης
© 2016 Minos - EMI SA

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Πλήρης απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων»

Μια ιδιαίτερα ανησυχητική αποκάλυψη έκανε το Συμβούλιο Υγείας και Καπνίσματος στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο υποστηρίζει μέσω μιας έρευνας πως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εμπεριέχουν ένα εκατομμύριο περισσότερες καρκινογόνες ουσίες από τον μολυσμένο αέρα. Μετά από τη διεξαγωγή της έρευνας το Συμβούλιο ζητά την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων.