ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η Πανάθα στον "θρόνο" της:Ανατρίχιασε όλη η χώρα: 6ος ο Παναθηναϊκός!!!!!!!!


Ανατρίχιασε όλη η χώρα: 6ος ο Παναθηναϊκός!!!!!!!!

Τρέλα σε όλη τη χώρα. Έκσταση στο πανελλήνιο. Οι Ελληνες έχουν ξεχάσει την κρίση και έχουν βγει στους δρόμους. 

Αλιγάτορας πεθαίνει μετά από επίθεση σε ηλεκτροφόρο χέλι


Αυτή τη φορά η λεία του τον σκότωσε!
Δείτε το βίντεο...

Απίστευτο: Mεταλλαγμένα όρνεα καταβρόχθισαν μέσα σε 45 λεπτά σώμα νεκρής γυναίκας που έπεσε σε γκρεμό


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στηΓαλλία από τη φρικαλέα κατάληξη μιας γυναίκας που έκανε ...πεζοπορία με φίλους στα Πυρηναία, στη Νότια Γαλλία στα σύνορα με την Ισπανία.

Η 52χρονη έπεσε από ύψος 30 μέτρων για να σωριαστεί νεκρή στο βάθος γκρεμού, για να ακολουθήσει η τελευταία αποτρόπαιη πράξη, όταν όρνεα (γυπαετοί) εφόρμησαν και.....

"ΑΕΚ:Με στόχο την… πτώχευση"

Το μέλλον της ΑΕΚ παίζεται μέσα στις επόμενες μέρες

Αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης η ΑΕΚ, όμως απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συναίνεση του Νίκου Νοτιά και των Supporters.

Η αρχή γίνεται σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής για να αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών με τις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου να είναι οι επικρατέστερες μέρες διεξαγωγής τους.

"Πάει για το κόλπο γκρόσο ο Σαββίδης"


Για την "κίνηση ματ" ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κλέψει από τα χέρια των μνηστήρων τον πιο "πολυπόθητο" παίκτη του καλοκαιριού. Ο λόγος φυσικά για ...
τον Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος, μπορεί πρόσφατα να τόνισε πως προτεραιότητά του (εφόσον φύγει από τον Άρη) είναι το εξωτερικό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν απέρριψε την Ελλάδα. Και παρότι ο Παναθηναϊκός μέχρι πρότινος έδειχνε το μεγάλο φαβορί, τώρα τα δεδομένα άλλαξαν και στο κόλπο είναι έτοιμος να μπει και ο ΠΑΟΚ!