ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Λεύκανση δοντιών: Κάντε το μόνοι σας! Δείτε πως! (video)


Από τη μια, ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να αφήσει κάποιους άφωνους. Από την άλλη, ένα απλό χαμόγελο μπορεί να θεωρηθεί το παν. Όλα αυτά όμως, κοστίζουν και πλέον κανένας μας δε χαραμίζει τα λεφτά του για μια λεύκανση στον οδοντίατρο. Όμως τι γίνεται εάν τα δόντια σας είναι κίτρινα και έχουν λεκέδες;

"Αυτή είναι συμφωνία για την Ελλάδα μεταφρασμένη στα ελληνικά. Μνημόνια 86 δισ. ευρώ και όλα τα μέτρα αναλυτικά"

BIG
Στη δημοσιότητα το κείμενο της συμφωνίας με την Ελλάδα έδωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Το ανακοινωθέν περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση και επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «υπάρχει ανάγκη να επανακτιστεί η εμπιστοσύνη με την Ελλάδα».
Στο κείμενο ξεκαθαρίζεται πως στο νέο πρόγραμμα θα υπάρχει και το ΔΝΤ, ενώ πρέπει να δοθεί έμφαση στο ότι τονίζεται ότι η ομόφωνη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αφορά την έναρξη των διαπραγματεύσεων και δεν προϋποθέτει την τελική συμφωνία για νέα βοήθεια από τον ESM.

Βενζινάς από το Λονδίνο για Άρη!

Βενζινάς από το Λονδίνο για Άρη! | onsports.gr

Η πέμπτη και τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη αποδείχτηκε… φούσκα.

Αποκάλυψη Βόμβα για Ντάισελμπλουμ: Εμπλέκεται σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ

Αποκάλυψη Βόμβα για Ντάισελμπλουμ: Εμπλέκεται σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ

Μετά από την άσκηση πίεσης επί μήνες στους Έλληνες πολιτικούς, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ θα υποβληθεί και ο ίδιος σε εξονυχιστική εξέταση από το Κοινοβούλιο της χώρας του για τους χειρισμούς που έκανε στην κρατική τράπεζα ABN Amro Group, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.