ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο! Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Δείτε τις φώτο και θα καταλάβετε!


Ο ήρωας αυτής της ιστορίας ονομάζεται Wilson Coutinho Martins είναι στη Βραζιλία και το σκυλί ονομάζεται davi..μεγάλο παράδειγμα της ζωής αυτό το σκυλί που πάλεψε για τη ζωή του από τη στιγμή..Ο Θεός ξέρει τι του είχε συμβεί ή ποιοί του το είχαν κάνει αυτό.  

"Το εξώδικο της Επιτροπής Σωτηρίας του ΠΟΜ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΠΟΜ"

 Μουδανιά: Παραίτηση Παναγιωτόπουλου    Στα άκρα οδηγείται η κατάσταση στα Μουδανιά, με την επιτροπή σωτηρίας που συστάθηκε το Σάββατο, να στέλνει εξώδικο στον πρόεδρο, Κώστα Παναγιωτόπουλο.
    Ο λόγος είναι πως την Παρασκευή ο ισχυρός άνδρας του ΠΟΜ ανακοίνωσε στους παίκτες πως η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό εκτός έδρας, επειδή δεν είχε πληρώσει το πρόστιμο στην ΕΠΟ για τις κάρτες.
     Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ενδιαφερόμενων να εμπλακούν στην ομάδα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής, έγινε διακανονισμός με την ΕΠΟ για το πρόστιμο, μέρος του οποίου θα πληρωθεί τη Δευτέρα, ενώ τα Μουδανιά πήγαν στο Κιλκίς, όπου γνώρισαν την ήττα με 4-1, αλλά γλίτωσαν τον διασυρμό. 

Σοβαρός τραυματισμός Αυστριακού αθλητή σε προπόνηση άλματος με σκι (VIDEO)

Βίντεο: Σοβαρός τραυματισμός Αυστριακού αθλητή σε προπόνηση άλματος με σκι
Μια τρομακτική πτώση είχε σήμερα ο τρεις φορές ολυμπιονίκης στο άλμα Τόμας Μόργκενστερν κατά τη διάρκεια προπόνησης ενόψει τουρνούα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Λευκή εβδομάδα» με κλειστά σχολεία μετά την Καθαρά Δευτέρα, στις 4-7 Μαρτίου

«Λευκή εβδομάδα» ή αλλιώς «σχολική ανάπαυλα», τιτλοφορείται ο νέος τουριστικός θεσμός στη χώρα μας, που θα εφαρμοστεί από φέτος και συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μετά την Καθαρά Δευτέρα, στις 4-7 Μαρτίου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία θα κλείσουν τα σχολεία, για διακοπές.

Δεκτή η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή στο άρθρο 99!

Δεκτή έγινε πριν από λίγο από το δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.....