ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το 12χρονο ελληνόπουλο που ΤΡΕΛΑΝΕ τους ανθρώπους της Άρσεναλ!


Το εικονιζόμενο παιδί εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Άρσεναλ, βγαίνοντας πρώτο στα εργομετρικά τεστ του συλλόγου.

Η Άρσεναλ διοργανώνει δοκιμαστικά αυτή την περίοδο για νεαρούς παίκτες έχουν γεννηθεί το 2001 και οι οποίοι να πείσουν θα στελεχώσουν τις ακαδημίες του συλλόγου.


Ανάμεσα λοιπόν στα παιδιά είναι και ένας 12χρονος από την Θράκη, που ονομάζεται Στέφανος Βαρσαμίδης και φαίνεται να έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Ο νεαρός παίκτης βγήκε πρώτος στα εργομετρικά τεστ του συλλόγου και σε αγώνες που έγιναν ήταν από τους διακριθέντες.

Μερικά από τα πιο απίστευτα τρακαρίσματα που έχετε δει!

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, μερικά απίστευτα τρακαρίσματα που έχουν γίνει στους δρόμους του κόσμου.


Μερικές φορές πρόκειται για απλά "χαζά" ατυχήματα και άλλες για αρκετά σοβαρά! Πάντως αυτό το βίντεο είναι ένας καλός τρόπος για να θυμηθούμε πως το αμάξι θέλει προσοχή!



Επίθεση από άγνωστους καταγγέλλουν εργαζόμενοι στα μεταλλεία

Καταγγελίες για προπηλακισμούς και απειλές σε βάρος τους, ακόμη και για εμπρησμό αυτοκινήτου, διατύπωσαν εργαζόμενοι στα μεταλλεία. Όπως καταγγέλθηκε, εργαζόμενοι στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» δέχθηκαν το πρωί επίθεση από άγνωστους, την ώρα που μετέβαιναν στα μεταλλεία προκειμένου να πιάσουν δουλειά, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους...

Εργαζόμενοι στα μεταλλεία Κασσάνδρας: Παιχνίδι στην πλάτη μας φαίνεται πως παίζει ο κ. Τσίπρας


Έντονη ήταν η αντίδραση των Σωματείων εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας από την επίσκεψη και ομιλία του προέδρου της...

Συγκλονιστικές επιθέσεις καρχαρία σε αργή κίνηση (HD Video)

Στα πλαίσια της επίδειξης των δυνατοτήτων της νέας κάμερας υψηλής ταχύτητας «Phantom», η εταιρεία ITM συνεργάστηκε με το Discovery Channel και μαζί κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες από επιθέσεις Μεγάλων Λευκών Καρχαριών σε ψεύτικες φώκιες δολώματα, ακριβώς δίπλα στο σκάφος τους.


Μη χάσετε το συγκλονιστικό αποτέλεσμα…


Στοιχεία Σοκ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ...



Μελέτη του Institute of Economic Affairs για το ποσοστό λαθρομεταναστών που εργάζονται σε κάθε χώρα: Πρώτη η Ελλάδα παγκοσμίως με 4,45%, δεύτερη η ΗΠΑ με 3,15%.

Ο ΠΑΟΚ "καπάρωσε" Φυτανίδη για δυο χρόνια


Το "οκ" έχουν αποσπάσει από τον Σωκράτη Φυτανίδη οι...