ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

"Το πρόγραμμα όλων των κατηγοριών της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής για το Σαββατοκύριακο"

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 & ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κορακάκη: Ο Ιβάν Σαββίδης θα μας δώσει χορηγία

undefined

Για τις συνθήκες στις οποίες προπονείται, αλλά και στην χορηγία που θα δώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η χρυσή ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη.

"Κάλεσμα στους φιλάθλους του μπασκετικού Απόλλων Αρναίας στον Σαββατιάτικο αγώνα για να προσθέσουμε μαζί άλλη μια νίκη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Φωτογραφία του Απόλλων Αρναίας μπάσκετ.
Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι θα παίξει η ομάδα μας,με αντίπαλο την Ιερισσό,αυτο το Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο ΑΡΝΑΙΑΣ.

Ευχαριστήριο της Ε.Π.Σ.Χ. στις διοικήσεις «Ακάνθου» Ιερισσού και Μ.Κ. Στρατωνίου.


Η Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής πιστή για άλλη μια φορά στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χ και των δύο συμβουλίων των δύο ομάδων, Ακάνθου Ιερισσού και Τα Μ.Κ.Στρατωνίου, όρισε για το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και πραγματοποίησε μετά από 5 σχεδόν χρόνια την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ιστορικών γειτονικών ομάδων Ακάνθου Ιερισσού και Τα Μ.Κ.Στρατωνίου στο γήπεδο της Ιερισσού. 

"Απίστευτο φινάλε σε αγώνα μπάσκετ στη Γαλλία!" (video)

Απίστευτο φινάλε στο ματς του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Παρί Λεβαλουά και την Μπουργκ. 
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλο τρίποντο ισοφαρίζοντας με ένα δευτερόλεπτο να απομένει. 
Ο πρώην παίκτης των Σπερς όμως πήρε την μπάλα και με καλάθι από το κέντρο του γηπέδου έδωσε το ματς στην ομάδα του. Για την ιστορία, ο πολύπειρος Γάλλος τελείωσε το ματς με 20 πόντους (8/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές) και 6 ριμπάουντ σε 34 λεπτά συμμετοχής, με την Παρί να κερδίζει 85-82.