ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

"ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" (highlights)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-3
Football League 2
16/11/14  ΣΤΑΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

"Ο Έπαινος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΣΒΒΕ στην Ελληνικός Χρυσός"

ΒΡΑΒΕΙΟ-ΕΚΕ
Η «Ελληνικός Χρυσός» έλαβε τον έπαινο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» (ΕΚΕ) από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στο πλαίσιο των βραβείων «Ελληνική Αξία», την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.

Η Χούντα διέδιδε πως εξαγόρασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερ. Αστέρα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών (photo)

Ενα απόρρητο έγγραφο, που συντάχθηκε το 1971, από το Αρχηγείο Στρατού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Εθνος".
Σύμφωνα με αυτό, η Κυβέρνηση της Χούντας διέδιδε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, "εξηγοράσθη αντί 3 εκατ. δραχμών".
Στη σελίδα 5 του 16σελιδου "Μηνιαίον δελτίο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων - Διαφωτίσεως", υπό τον τίτλο "Ψίθυροι - Διαδόσεις - Φήμαι", αναφέρεται:

Ανακοίνωση του Επαγγελματικού Σωματείου Υπογείων-Στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 16-11-2014 στις Σκουριές και με αφορμή τις τελευταίες ανακοινώσεις από το συντονιστικό φορέων και συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια πιστοποιώνταςότι:
Ο φίλος και συνάδελφος που υπέστη άγρια και βάναυση επίθεση εναντίον του αλλά και το αυτοκίνητο του, με το οποίο βγάζει το μεροκάματό του για να ζήσει την οικογένειά του,