ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

"Όταν ο Τζαμπάρ έγραψε ιστορία"



Όταν ο Τζαμπάρ έγραψε ιστορία
Πριν από 28 χρόνια ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

"Χάλκινο μετάλλιο για τον Φυλαχτό"(video)


Στη λίστα των νικητών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου αθλητών με αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες στη Νέα Ζηλανδία, προστέθηκε το όνομα του Μαρίνου Φυλαχτού. 

"ΦΩΤΟ-Η ιεραρχία φαίνεται στα μάτια τους"

"ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το στρινγκ!"

"Ολοι Οι Τελικοί Του Champions League"


Με αφορμή τον τελικό, το blog κάνει μία αναδρομή στην ιστορία του θεσμού και τους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1992 όταν έγινε και η αλλαγή ονομασίας από Κύπελλο Πρωταθλητριών.

"Μπίρες από τον τόπο σου. Και οι 17 είναι Ελληνικές"



Δεν είμαι από εκείνους που θα τσακωθούν στην Βαρβάκειο για να πάρουν οπωσδήποτε ελληνικό κατσίκι το Πάσχα.
Ούτε μετέχω σε καμία οργάνωση που μάχεται υπέρ των ελληνικών προϊόντων. Αλλά στην περίπτωση της μπίρας έχουν γίνει τόσο καλές προσπάθειες στην ελληνική αγορά που αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω μπίρες.
Τις πιο πολλές δεν θα τις έχεις ακούσει καν. Και δεν μιλάω για τις πρώτες 4-5 που αναφέρω και προέρχονται από τις μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας. Υπάρχουν μπίρες που παράγονται σε πολύ μικρές ζυθοποιίες και πολύ δύσκολα μπορούν να φτάσουν στο ψυγείο ή το ποτήρι σου.
Αν όμως είσαι λάτρης της μπίρας και έχεις κάνει μια καλή βόλτα σε μπιραρίες της πόλης σου, είναι σίγουρο ότι όλο και κάπου θα τις πετύχεις.

"19 Μαΐου: Σήμερα τιμούμε τις χιλιάδες αθώες ψυχές του Πόντου (video)!"

Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

"Σούπερ υβριδική Porsche (vid & pics)"



 Toν Μάρτιο του 2010 παρουσίασε η Porsche στο Σαλόνι της Γενεύης ένα πειραματικό super car με υβριδική τεχνολογία, τώρα το συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φακός σε φάση δοκιμών και το AutoGazzetta σας το παρουσιάζει.