ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ποτάμι ρέει στον βυθό της θάλασσας...(φωτο)

Άκρως εντυπωσιακές οι εικόνες

Ποτάμι ρέει στον βυθό της θάλασσας...    Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που επιτρέπει την ύπαρξη δέντρων στο βυθό της θάλασσας παρατηρείται στο Μεξικό. 
    Πρόκειται για την ακρίβεια για ένα υποβρύχιο ποτάμι που έχει σχηματιστεί στον βυθό της θάλασσας στην χερσόνησο Yucatan του Μεξικού. 
    Οι εικόνες που ακολουθούν αποκαλύπτουν το αποτέλεσμα της μείξης θειικού υδρογόνου με θαλασσινό νερό, που δημιουργεί ένα νέο μείγμα με μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτήν του νερού της θάλασσας με συνέπεια να καταλήγει στον πάτο και να ρέει σαν ποτάμι.
    Όπως φαίνεται μάλιστα από τις φωτογραφίες, το υποβρύχιο αυτό ποτάμι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ένα κανονικό αφού περιβάλλεται από κορμούς δέντρων και φύλλα. 
    Τις εντυπωσιακές υποβρύχιες φωτογραφίες απαθανάτισε ο Anatoly Beloshcin. 

Τι ακριβώς είναι το ανθρακικό και πώς το βάζουν στα αναψυκτικά;;;

Αν το καλοσκεφτούμε, αυτή η ουσία μέσα στα αναψυκτικά, είναι ένα πράγμα ολίγον τι μυστήριο! Για να μπούμε απευθείας όμως στο "ψητό"...Τι είναι το ανθρακικό;
Το ανθρακικό είναι απλά....

διοξείδιο του άνθρακα και τίποτα παραπάνω! Είναι υπεύθυνο για το άφρισμα του αναψυκτικού και για τις φυσαλίδες που δημιουργούνται στην επιφάνειά του.
Αυτές οι φυσαλίδες και ο αφρός που βλέπουμε μέσα του, δεν είναι τίποτα άλλα παρά η ......

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πολλαπλή Αυτόματη Ανάφλεξη Μωρού (Βίντεο)


Ένα βρέφος λαμβάνει θεραπεία στο Chennai, νοσοκομείο της Ινδίας, μετά από πολλαπλά περιστατικά αυτανάφλεξης, αυθόρμητης ανθρώπινης καύσης. Οι γιατροί λένε ότι η σπάνια αυτή περίπτωση είναι πιθανό να προκαλείται από τα εύφλεκτα αέρια που εκπέμπονται μέσω του δέρματος. Καμία εξωτερική σπίθα απαιτείται για να τυλίξει το βρέφος στις φλόγες. 


Απίστευτο ξύλο μεταξύ οπαδών στη Βουλγαρία! (video)

Επεισόδια μεγάλης έντασης σημειώθηκαν σε γήπεδο της Βουλγαρίας, μεταξύ οπαδών της Νεφτοχιμίκ οι οποίοι συγκρούστηκαν με φιλάθλους της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, μετά τη νίκη των φιλοξενούμενων με 3-1.
Με το σφύριγμα της λήξης, ξέσπασαν, κατά το gazzetta, τρομερής έντασης επεισόδια μέσα στο γήπεδο, με τις καρέκλες να πέφτουν... βροχή, την ώρα που από τον αγωνιστικό χώρο άπαντες παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι!