ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ε.Π.Σ.Χ. Έναρξη μεταγραφικής περιόδου 2013 - 2014


Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει τις ημερομηνίες διενέργειας των εγγραφών, μεταγραφών και αποδεσμεύσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για την περίοδο 2013 - 2014 :

Η είσοδο των παικτών στην "πρώτη" του Άρη (vid)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την είσοδο των παικτών στην "πρώτη" του Άρη
Παρουσία περίπου τριών χιλιάδων φίλων της ομάδας, διεξήχθη στο Κλεάνθης Βικελίδης η πρώτη προπόνηση του Άρη για τη φετινή σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων αποθεώθηκαν κατά...
την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, οδήγησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Γιάννη Παπαδόπουλο, στα αποδυτήρια για να βγει για προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.
Θυμίζουμε ότι καινούρια πρόσωπα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, είναι ο Μιχαλης Κύργιας και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ υπάρχουν και αρκετοί νεαροί από τη δεύτερη ομάδα.

ΣτΕ: "ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"


    Πριν από λίγο, το ΣτΕ με προσωρινή διαταγή του γνωστοποίησε, ότι αίρεται η διακοπή των εργασιών για την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοτάξιο των Σκουριών, που επέβαλε με απόφαση της η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη στις 10 Ιουνίου, καθώς έπειτα από αυτοψία που διενήργησαν αρμόδιοι υπάλληλοι της υπηρεσίας, διαπιστώθηκαν εκτεταμένες εκσκαφές και άλλες κατασκευές χωρίς άδεια δόμησης.


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!! (Βρωμιάρηδες τουρίστες)


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ...

Crete Focus ➤  Πέρισυ τέτοιο καιρό είχε λάβει χώρα αυτό που θα δείτε.

Γυαλιά «μπλοκάρουν» τα «έξυπνα» γυαλιά της Google (vid)

Με υπέρυθρο φως αόρατο στο γυμνό μάτι Ιάπωνες ερευνητές ανέπτυξαν γυαλιά «Αντί-Google» τα οποία «μπλοκάρουν» τα γυαλιά της Google και δεν επιτρέπουν να φωτογραφηθεί ή να βιντεοσκοπηθεί το πρόσωπο που τα φορά. 

Η ομάδα των επιστημόνων έφτιαξε γυαλιά που εκπέμπουν υπέρυθρο φως στη βιντεοκάμερα που φέρουν τα γυαλιά της Google.