ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Προς 18 Μαρτίου τα αναβληθέντα του 1ου ομίλου της Football League 2"

Το πρόγραμμα της Football League 2
Η επόμενη Τετάρτη (18/3) μοιάζει ως η επικρατέστερη ημέρα για να «φιλοξενήσει» τα έξι παιχνίδια που αναβλήθηκαν σε πρώτο όμιλο.

Απίστευτο:Προπονητής κλωτσάει πιτσιρικά σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (vid)

Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στη Ρωσία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ακαδημιών. 
Ο προπονητής κλώτσησε βίαια έναν νεαρό επίδοξο ποδοσφαιριστή, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Μετά το παιχνίδι ο κόουτς σχολίασε για το γεγονός:
«Οι γονείς των παιδιών με ξέρουν καλά. Καταλαβαίνουν πως ήταν ένα ατύχημα. Μια κακιά στιγμή. Δεν ήθελα να το χτυπήσω το παιδί. Του έλεγα να βάζει τα πόδια του πιο δυνατά, με μεγαλύτερη ένταση. 
Όταν άπλωσα το πόδι μου, εκείνο πήδηξε και έπεσε κάτω. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Του ζήτησα, βέβαια, συγγνώμη. Έχω αυτά τα παιδιά τρία χρόνια και περνάμε πολλές ώρες μαζί», υποστήριξε ο προπονητής.

Δείτε το βίντεο:

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΓΝΟΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ"

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόσφατη Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αριστοτέλη με τίτλο: «Σκουριές και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της Κοινής Γνώμης» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μπάσκετ:"Αποτελέσματα & βαθμολογία Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής"

19η Αγωνιστική

Αυτοκίνητο "βούτηξε" σε λίμνη στο Ράλι Μεξικού! (video)

Συγκλονιστικές εικόνες στο Ράλι Μεξικό με τον Εσθονό οδηγό της M-Sport, Οτ Τάνακ και τον συνοδηγό του Ράτζιο Μόλντερ, να βγαίνουν σώοι από το αυτοκίνητό τους, λίγα δευτερόλεπτα μετά την πτώση τους σε λίμνη στη διάρκεια αγώνα. 

Ο Τάνακ έχασε τον έλεγχο του Fiesta RS WRC και έπεσε μέσα σε μια λίμνη, όμως προτού το αυτοκίνητο βουλιάξει, το πλήρωμα κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά.