ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Έρχονται οι πρώτοι οπτικοί δίσκοι χωρητικότητας 1TB"

Αν συγκρίνουμε την χωρητικότητα ενός CDROM και ενός DVD, 700MB και περίπου 5GB αντίστοιχα, η χωρητικότητα ενός δίσκου Blu-Ray στα 25GB είναι αρκετά εντυπωσιακή. Και πάλι όμως δεν είναι τίποτε σε σχέση με τους οπτικούς δίσκους που αναμένεται να κυκλοφορήσει η FujiFilm μέχρι το 2015....

Αυτό γιατί η εταιρεία υπόσχεται πως μέχρι τότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά οπτικούς δίσκους χωρητικότητας 1 terrabyte, χωρητικότητα που ισούται περίπου με 40 δίσκους Bly-Ray ή 200 DVD!

"Συγκλονιστικό! Θαύμα στην Αίγυπτο"


Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους. Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα... 
 
...σκότωσε ένας θείος τους.  Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!

"ΑΜΑΡΤΙΕΣ" ΓΟΝΕΩΝ και ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ...

Υπάρχει και άλλη γλώσσα, πέρα από τη "γλώσσα" της βίας...


Ο ξυλοδαρμός του μαθητή από 5 συμμαθητές του, μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, επειδή είναι γιος μεταλλωρύχου, είναι ένα συμβάν, που ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά στα πανελλήνια χρονικά. 

Στα χαλκιδικιώτικα χρονικά είναι βέβαιο, πως δεν έχει προηγούμενο.

Νομίζουμε ότι αυτό το τυφλό μίσος και η βία που καλλιεργείται, όσο καμία άλλη«παραγωγή», στην Ιερισσό από τους αντιμεταλλευτικούς κύκλους, ήταν απολύτως φυσιολογικό να μετακυλήσει και στους εφήβους της περιοχής. 

"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ :Ο ΚΩΤΣΙΟΣ - ΤΣΙΟΥ "


Ένα αφιέρωμα στον πιο πιστό φίλαθλο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που δεν χάνει ματς της ομάδας μας.

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"(11η αγωνιστική)



11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

"Επίθεση σε 15χρονο επειδή είναι γιος μεταλλωρύχου "

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο βίας έγινε χθές το μεσημέρι μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, που μεταφέρει μαθητές του Τεχνικού Λυκείου Αρναίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 5 μαθητές του σχολείου επιτέθηκαν και χτύπησαν  έναν συμμαθητή τους, ο οποίος είναι γιος μεταλλωρύχου. 

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΚΤΩΡ" ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Ένα ακόμη μνημείο "οικολογικής λεβεντιάς"!

Η νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ιερισσό, κοντά στο ταχυδρομείο του χωριού.

 Ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν τα πλαϊνά παράθυρα του σταθμευμένου οχήματος και πέταξαν μέσα σ’ αυτό εύφλεκτο υλικό (πιθανώς βόμβα μολότοφ). 

Από την πυρκαγιά που ξέσπασε καταστράφηκε ολοσχερώς η καμπίνα του αυτοκινήτου. Το όχημα ανήκει στην κατασκευαστική εταιρεία του «Άκτωρα».