ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Η αξιοποίηση και εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου προσθέτει αναπτυξιακή αξία που μπορεί να μετρηθεί συγκεκριμένα τόσο σε κοινωνικό όσο και οικονομικό επίπεδο. 
Το γενικότερο δημόσιο συμφέρον που προκύπτει αποτελεί δυναμικό απόθεμα με ευρύτερο όφελος και σε άλλους τομείς της παραγωγικής οικονομίας. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πρόσφατα αποτελέσματα που  ανακοίνωσε ο φορέας/υπηρεσία Γεωλογικής Έρευνας Σουηδίας, σύμφωνα με τα οποία η μεταλλευτική παραγωγή της χώρας για το 2013 και για τέταρτη συνεχή χρονιά, παρουσιάζει αύξηση κατά 10% σε σχέση με το 2012.

Μπαμπάς και ο 3χρονος γιος του φτιάχνουν ταινίες 15 δευτερολέπτων με εντυπωσιακά ειδικά εφέ (video)

Μπαμπάς και ο 3χρονος γιος του φτιάχνουν ταινίες 15 δευτερολέπτων με εντυπωσιακά ειδικά εφέΟ Daniel Hashimoto εργάζεται στο animation & digital effects τμήμα της Dreamworks, ενώ έχει και ένα μικρό γιο.
Συνδυάζοντας τη δουλειά με την προσωπική του ζωή, δημιουργεί φανταστικές μίνι ταινίες με πρωταγωνιστή τον γιο του, το «Action Movie Kid». Σε κάθε βίντεο, ο γιος του κάνει κάτι πολύ απλό, όπως να πυροβολήσει με ένα ψεύτικο όπλο, το οποίο μετατρέπεται σε κάτι μαγικό με τη βοήθεια των ικανοτήτων του μπαμπά.
Απολαύστε μερικά από αυτά…

Α.Θ.10: Τέλος τα παιχνίδια στην πλάτη του Ηρακλή

Το δικό τους μήνυμα σχετικά με την βαριά ήττα του Ηρακλή στα Χανιά, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ημίθεου,......

Χάνει χρήματα από τα τηλεοπτικά εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής του ο Άρης

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθαν αντιμέτωπα τα μέλη της νέας διοίκησης στην ΠΑΕ προσπαθώντας να βάλουν σε μια τάξη τα οικονομικά και να δουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις της εταιρίας το επόμενο δίμηνο. 
Διαπίστωσαν ότι οι εκχωρήσεις που έχουν γίνει για τους τελευταίους μήνες (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος) δεν μπορούν να καλυφθούν πλήρως αφού είναι μικρότερο το ποσό που θα εισπράξει ο ΑΡΗΣ από τα τηλεοπτικά. Ο λόγος;