ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ: Η λέξη Κοντονής 9.500 €

Θυμάστε τον Πανούση;
Νταλάρας-Νταλάρας-Νταλάρας-Νταλάρας-Νταλάρας-Νταλάρας

"Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αρναίας από τον τουρκικό ζυγό το 1912"

"Η Απελευθέρωση της Αρναίας"


Στις 26 Οκτωβρίου 1912 ο Ελληνικός Στρατός, επί Πρωθυπουργίας Ελευθερίου Βενιζέλου, με αρχηγό τον διάδοχο Κωνσταντίνο εισέρχεται στη Θεσσαλονίκη, ελευθερώνοντας την από τον τουρκικό ζυγό και προλαβαίνοντας την απέλπιδα προσπάθεια των Βουλγάρων κομιτατζήδων να την καταλάβουν. Επτά ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου του 1912 ο Ουλαμός του Αξιωματικού Ιωάννη Αλεξάκη, εισέρχεται ως απελευθερωτής στην Λιαρίγγοβη (Αρναία), γινόμενος δεκτός με ενθουσιασμό από τον κλήρο και το λαό της.

Τι αλλάζει στα μηνύματα του Facebook

Τι αλλάζει στα μηνύματα του Facebook
Aλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας με μηνύματα δρομολογεί το Facebook, καταργώντας τον φάκελο «Other» στον οποίο καταλήγουν τα μηνύματα που σας στέλνουν άγνωστοι στο Facebook, εκείνοι δηλαδή που δεν ανήκουν στους «φίλους».

Το πανόραμα της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος- Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώθηκε. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που διεξήχθησαν την Τρίτη (27/10), την Τετάρτη (28/10) και την Πέμπτη (29/10).
Ποιες ομάδες ξεκίνησαν με νίκες, ποιες πήραν έναν βαθμό με ισόπαλα αποτελέσματα στην πρεμιέρα και ποιες ηττήθηκαν μένοντας στους μηδέν. Υπενθυμίζουμε ότι ακολουθούν άλλοι δύο μονοί αγώνες και προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

"Μια ανάσα από τον Σχορτσιανίτη ο ΠΑΟΚ"

Σχορτσιανίτης: «Υπάρχει μαύρο σύννεφο πάνω απ’ την ΤΣΣΚΑ»
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης βρίσκεται μια «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, που μπορεί να επικυρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

"Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα"


"ΡΑΝΤΕΒΟΥ bar" LIVE MUSIC

"Αναγγελία αγώνα μπάσκετ"



4η Αγωνιστική

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παράταση στη μεταγραφική περίοδο

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Παράταση στη μεταγραφική περίοδο

Η μεταγραφική περίοδο για τους ερασιτέχνες λίγει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου