ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου δείτε έναν ιστορικό αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων:ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1991

Το Σάββατο διεξάγετε ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το πρωτάθλημα την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής μεταξύ του Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ και του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις από έναν ιστορικό αγώνα με αντίπαλους τις ίδιες ομάδες πριν από 24 χρόνια. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα δείτε και την συνέντευξη του Ηγέτη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Γιάννη Νικολή. Στο μικρόφωνο ο Στέλιος Παναγιώτου.

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ live streaming

Αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, σε απόσταση 2095 χιλιομέτρων από το "Stadium Kuban", στο Krasnodar της Ρωσίας, έδρα της φιλοξενούμενης ομάδας. 

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Μετέτραψαν σε ταινιά βωβού κινηματογράφου την επίσκεψη Ολάντ!

dilosi_olantΑπίστευτα τραγική είναι μέχρι τώρα η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα από την ΕΡΤ.

Η εικόνα διάλυσης κορυφώθηκες όταν ο κρατικός 
ραδιοτηλεοπτικός φορέας που έχει και την ευθύνη της τηλεοπτικής κάλυψης έχασε τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου προς τους ξένους δημοσιγράφους αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. 

Προγνωστικά στοιχήματος:"Νέες αποδόσεις της Α' Χαλκιδικής 24-25/10"

Προγνωστικά στοιχήματος:"Οι αποδόσεις της Α' Χαλκιδικκης"
Οι αποδόσεις των αγώνων του 
πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Χ..

Ξεκινούν τα live στο "Ραντεβού" bar στην Αρναία

"Προπόνηση για ενδυνάμωση του κορμού σας" (video)

 Προπόνηση σε γρήγορες κινήσεις ποδιών, με μπάλα. Δουλεύοντας σ' αυτό το κομμάτι  γίνετε ενδυνάμωση του κορμού σας, ο οποίος κορμός είναι το κλειδί για τους ποδοσφαιριστές.