ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρέθηκε ζωντανός μετά από τρεις μέρες μέσα σε βυθισμένο ναυάγιο (video)

Βρέθηκε ζωντανός μετά από τρεις μέρες μέσα σε βυθισμένο ναυάγιο
Όταν μία ομάδα δυτών βούτηξε στο ναυάγιο του πλοίου Jascon 4, 20 μίλια ανοικτά των ακτών της Νιγηρίας, 3 μέρες μετά το συμβάν, είχαν ως αποστολή να ανασύρουν τις σωρούς των 12 μελών του πληρώματος.
Προς μεγάλη τους έκπληξη όμως, σε έναν από τους χώρους του πλοίου βρήκαν ζωντανό τον 29χρονο μάγειρα Harrison Okene να περιμένει για ένα θαύμα, που ευτυχώς για τον ίδιο συνέβη. Το εκπληκτικό περιστατικό κατέγραψε ένας από τους δύτες και πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Π. Βαρούχας: Είναι πέναλτι στον Νέτσιντ και αποβολή


Ο πρόεδρος του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών, Παναγιώτης Βαρούχας παραχώρησε δηλώσεις στον Sentra 103,3 προκειμένου να κρίνει τις αποφάσεις του Σπάθα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

Επιβεβαίωσε πως ο Κωνσταντινίδης είναι ο υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ Άρης ο Ηλιάδης

Ο Δημήτρης Ηλιάδης με ραδιοφωνικές του δηλώσεις επιβεβαίωσε τις φημολογίες που ήθελαν τον Γιάννη Κωνσταντινίδη ως τον υποψήφιο επενδυτή για την ΠΑΕ Άρης, σημείωσε ότι περιμένει να βάλει τα χρήματα ως την Παρασκευή, αλλά προβλημάτισε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να μην συμβεί κάτι τέτοιο και να πρέπει να περιμένει κι άλλο ο κόσμος. Επίσης, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ μίλησε και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Μετρόπολις":