ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μία «ανάσα» από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετά την τριάρα επί του Ολυμπιακού!

Ο δικέφαλος του Βορρά είναι πλέον στο +9 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και βρίσκεται μία... ανάσα πλέον από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Αποτελέσματα & βαθμολογία Α' Χαλκιδικής"

20η Αγωνιστική

"H Aρναία γίνεται bike friendly περιοχή"

Αποτέλεσμα εικόνας για bike friendly
Σε διαδικασία απόκτησης σήματος πιστοποίησης υπηρεσιών, δομών και υποδομών για την εξυπηρέτηση του ποδηλατικού τουρισμού (bike friendly) βρίσκονται οι περιοχές της Αρναίας και του Παλαιοχωρίου, μετά τη δημιουργία και χαρτογράφηση των ποδηλατικών διαδρομών «του Αλέξη Ζορμπά» και του «Ελάτου», οι οποίες συνδέουν τις πλαγιές του Χολομώντα με το Αριστοτελικό Όρος.

Γ' Εθνική:"Κόλλησε στο Χ το Παλαιοχώρι και απέκτησε συγκάτοικο στην κοριφή. Αποτελέσματα & βαθμολογία"

18η Αγωνιστική

"Τελικά αποτελέσματα Κυριακής για την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

"Η παρουσίαση ονόματος και λογότυπου του συνδυασμού του Βαλιάνου Στέλιου" (video)

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του ονόματος και της φιλοσοφίας του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Βαλιάνου Στέλιου.

Αστέριος Ζωγράφος:"Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο Δήμο Πολυγύρου"

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Αστέριος Ζωγράφος, χαμογελάειΉταν το 2010 όταν καλοί φίλοι και συνεργάτες με προέτρεψαν και με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα για τη δημαρχία του Δήμου Πολυγύρου, χαράσσοντας μια ρότα προς γνώριμους μεν τόπους αλλά από νέα μονοπάτια. 
Εννέα χρόνια μετά στην αποστολή μας προστέθηκαν νέοι άνθρωποι στηρίζοντας και συμβάλλοντας στην πραγμάτωση του αρχικού οράματος που με οδήγησε στην ανάληψη αυτής θέσης.

Σε αυτά τα χρόνια η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων, τόσο τεχνικής όσο πολιτιστικής και κοινωνικής υποδομής, ανέδειξαν το Δήμο μας πρώτο σε όλη την Ελλάδα και συνετέλεσαν στην σταδιακή πρόοδο του . αλλάζοντας τη φυσιογνωμία του.