ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κληρώσεις Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Χαλκιδικής


  Η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι.....

Το όχημα του μέλλοντος: Δείτε την«ιπτάμενη σανίδα».(video)

Το όχημα του μέλλοντος: Δείτε την«ιπτάμενη σανίδα» που κατασκεύασε η εταιρεία αυτοκινήτων Lexus!

Μετά από ατέλειωτες ώρες εντατικών δοκιμών η γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων Lexus παρουσίασε με υπερηφάνεια την ιπτάμενη σανίδα, το Ηoverboard! Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από το ταινία αλλά η βόλτα με αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Άγγελος Αναστασιάδης;

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί παρελθόν και στην Εθνική ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η "γαλανόλευκη" και ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα ψάξουν για τον πάγκο έναν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και του εγχώριου ποδοσφαίρου και ήδη τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά.


"Ιστορική φωτογραφία στην Αρναία του 1937"


Υποδοχή του πρώτου αυτοκινήτου στην Αρναία (έτσι αναγράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας στο βιβλίο του Δημοτικά Τραγούδια της Αρναίας, ο Παντελής Ζωγράφος.
Στο μέσον, ο Μητροπολίτης Σωκράτης
Είναι στο σημερινό σημείο της εξόδου της Αρναίας προς Θεσσαλονίκη στην στροφή του parking της Μαθητικής Εστίας.

 Πάνω δεξιά διακρίνεται το εξωκλήσι του Αγίου Κοσμά
(αρχείο Αστερίου Καραστέργιου τέως Δημάρχου Αρναίας)

"Απίστευτη ασυδοσία από beach bar στο ΛΑΓΟΝΗΣΙ στη Σιθωνία"


Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να είσαι Σαουδάραβας βασιλιάς για να περιφράξεις μια πανέμορφη παραλία για πάρτη σου, αν και ο “φουκαριάρης” ούτε αυτός τα κατάφερε στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία, καθώς εκεί οι πολίτες είναι συνειδητοποιημένοι και αντιδρούν οργανωμένα και αποτελεσματικά. 
Στην Χαλκιδική για παράδειγμα μπορεί να το κάνει ο οποιοδήποτε αρκεί να έχει “μπάρμπα στην Κορώνη” δηλαδή κολλητό τον ντόπιο Δήμαρχο. 
Αυτό μας καταγγέλλουν αναγνώστες μας, που μας έστειλαν τις παρακάτω φωτογραφίες. Δείχνουν ένα μπητς μπαρ σε μια ωραία παραλία στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής από την πλευρά του Κόλπου του Αγίου Όρους, όπου οι “μάγκες” όχι μόνο έφραξαν την παραλία αλλά έβαλαν και σεκιούριτι, για να είναι σίγουροι πως κανείς παρείσακτος δεν θα πλησιάσει. Κανείς που δε θα είναι πρόθυμος να πληρώσει τα 10 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση για να κάνει το μπάνιο του.