ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

"Τα νέα διεθνή μεταγραφικά αποκτήματα για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας"

APOLLON ARNEAS F.C.


Φουλ στην ψυχολογία και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον οι παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μετά το διπλό στην Ορεστιάδα με το Σουφλί.

Νέο βίντεο σοκ από το τσουνάμι του 2011 στην Ιαπωνία


Δείτε τις σκηνές που κόβουν την ανάσα

Νέο βίντεο σοκ από το τσουνάμι του 2011 στην ΙαπωνίαΣκηνές από το τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία το 2011, οι οποίες κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα, καταγράφει ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο καταγράφονται τα πρώτα κύματα που εισβάλλουν στη στεριά, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το τσουνάμι, που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, ακολούθησε τον πανίσχυρο σεισμό, μεγέθους 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ:ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!

ÁÈÇÍÁ-ÓÕÌÂÏÕËÉÏ ÅÐÉÊÑÁÔÅÉÁÓ-ÓÔÅ.(EUROKINISSI-ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ)
Ας ανακεφαλαιώσουμε τι έγινε με τις αποφάσεις του ΣτΕ στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, γιατί κάποιοι ίσως μπερδεύτηκαν με την χρονική εγγύτητα των αποφάσεων.

"Πόσο μπροστά μπορεί να είναι οι Ιάπωνες: Εκπληκτικό υπόγειο πάρκινγκ για ποδήλατα στην Ιαπωνία (vid)

Υπόγειο πάρκινγκ για ποδήλατα
Η ποδηλασία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές της Ιαπωνίας κι έτσι οι μηχανικοί σκέφτηκαν έναν εξαιρετικό τρόπο για να παρκάρουν όλα αυτά τα ποδήλατα: Υπογείως.
Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη. Απλά τοποθετείς το ποδήλατο σου στο μηχάνημα, ολοκληρώνεις την πληρωμή και το ποδήλατο σου μεταφέρεται στο υπόγειο πάρκινγκ από έναν ρομποτικό βραχίονα. Για να πάρεις πίσω το ποδήλατο σου, απλά «δείχνεις» το εισιτήριο σου.

Οριστικά χειμώνα θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του Κατάρ

«Το Μουντιάλ ποδοσφαίρου το 2022 θα μπορούσε να διεξαχθεί Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του έτους» σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ.