ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Η Β. Κορέα πανηγυρίζει την ανύπαρκτη πρόκρισή της στους ''16'' του Μουντιάλ! (VIDEO)


    Η προπαγάνδα του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα ξεπερνά κάθε φαντασία. 
    Η κρατική τηλεόραση της χώρας μετέδωσε στους Βορειοκορεάτες πως η εθνική τους ομάδα διαπρέπει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφήνοντας πίσω της την φάση των ομίλων με τρία στα τρία και με μηδέν παθητικό. 
    Όπως μεταδόθηκε η εθνική ομάδα της χώρας όχι μόνο βρέθηκε στην πρώτη φάση των τελικών της διοργάνωσης - κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ -αλλά κατάφερε να περάσει τον όμιλο με νίκες (7-0 επί της Ιαπωνίας, 4-0 των ΗΠΑ και 2-0 της Κίνας)! Επόμενη αντίπαλός της, εμφανίστηκε η εθνική Πορτογαλίας! 

"Deal του Άρη με τον Ελληνικό Χρυσό"

Δύο πολύ σημαντικές συμφωνίες θέλει να κλείσει στις αρχές της νέας εβδομάδας ο Παναγιώτης Στεφανίδης του Άρη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα της ΠΑΕ και να λυθούν τα χέρια του
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κατέβει τη Δευτέρα ή την Τρίτη στην Αθήνα με σκοπό να κλείσει τη συμφωνία με τον ΟΤΕ. Πέρα από το φιξαρισμένο ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (300 χιλ.) ο πρόεδρος των «κίτρινων» ευελπιστεί ότι θα μπορέσει ο Άρης να εισπράξει επιπλέον ένα ποσό κοντά στις 800 χιλ. – 1 εκατ. ως χορηγικό πρόγραμμα.

Επιστρέφει στον Πανσερραϊκό ο Τριανταφύλλου


Μόλις ένα χρόνο έμεινε μακριά από τον Πανσερραϊκό ο Κώστας Τριανταφύλλου, με τον 23χρονο αμυντικό μέσο να επιστρέφει το Σάββατο (12/7) στα «λιοντάρια».

Στο Βυζάντιο ο Τριανταφυλλίδης

Δεν άργησε να βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης! 

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Μακροχωρίου και την Τετάρτη 9/7 συμφώνησε με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Καβάλας, που κατάφερε να παραμείνει στη Γ Εθνική της νέας περιόδου, τερματίζοντας στην 5η θέση του 1ου ομίλου δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.


Προειδοποιητικό γράμμα για βομβαρδισμό του Κατάρ το 2022

    Ένα προειδοποιητικό γράμμα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ προς τον πρόεδρο της FIFA, Γιόσεπ Μπλάτερ, δημοσιεύει η «qatarchronicle» και σε αυτό υπάρχει η απειλή ότι αν διοργανωθεί το Mundial του 2022 στο Κατάρ θα υπάρξει βομβαρδισμός! 
    Το γράμμα είναι γραμμένο στον πρώτο ενικό και αποκαλεί τον πρόεδρο της FIFA με το μικρό του όνομα. 
    Μετά λοιπόν από τις καταγγελίες για δωροδοκία και για την παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων των εργατών,.....