ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

"Δολοφονικό χτύπημα σε αγώνα μπάσκετ" (video)

Σε ματς της τρίτης κατηγορίας του κολεγιακού πρωταθλήματος ο Κιούαν Πλατ του Φίτσμπουργκ Στέιτ γκρέμισε με μαρκάρισμα α λα κατς τον Νέιτ Τενάλια του Νίκολς.

Α2 Μπάσκετ:"Ήττα του Πευκοχωρίου από τον Ηρακλή.Αποτελέσματα & βαθμολογία"

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική δράση της 6ης στροφής της Α2, ο Ηρακλής επικράτησε της Ευρώπης Πευκοχωρίου με σχετική άνεση, νικώντας με το ευρύ 83-60. 

"ΜΚΟ στην Ελλάδα πιάστηκε σε βίντεο να παραδέχονται ότι εκπαιδεύει 15000 ΛΑΘΡΟ να υποδύονται τους Χριστιανούς διωγμένους για να παίρνουν άσυλο" (video)

Εννοείται ότι κανείς δεν γράφει τίποτα...

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) με το όνομα Advocates Abroad πιάστηκε σε βίντεο να παραδέχονται ότι διδάσκουν μετανάστες πώς να υποδύονται τους Χριστιανούς διωγμένους, τι να λένε, πώς να το λένε, πώς να μιλάνε, πότε να σηκώνονται, πότε να κάθονται, πώς να ζητούν διακοπή (της συνέντευξης), πώς να κλαίνε γοερά, πώς να διηγούνται περιστατικά διωγμών εναντίον τους και άλλα..

Το πρωτόκολλο της Κέρκυρας (Μάιος 1914) και οι παραβιάσεις του από τους Αλβανούς!


Το πλήρες κείμενο του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας – Η κατάσταση στην Αλβανία μετά το 1920 – Ο Αχμέτ Ζώγου και οι διώξεις σε βάρος της ελληνικής μειονότητας – Η στάση της αλβανικής κυβέρνησης απέναντι στην Εκκλησία - Μια συγκλονιστική επιστολή από τον Γιαννάκη Σπύρο προς τον υπουργό Εξωτερικών Λ. Κανακάρη-Ρούφο

Οι ελληνοαλβανικές σχέσεις είναι τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο μετά την άνανδρη δολοφονία του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες (να σημειώσουμε εδώ ότι οι Βουλιαράτες στην απογραφή του 1914, είχαν 865 κατοίκους οι οποίοι ήταν όλοι Έλληνες).

"Τελικά αποτελέσματα Σαββάτου για την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Παρακλάδι «Ουράνιου Τόξου» στις Σέρρες! Έχουν «όραμα» την «αυτόνομη Μακεδονία»

Αποτέλεσμα εικόνας για Παρακλάδι «Ουράνιου Τόξου» στις Σέρρες!

Νέο  παρακλάδι του  Ουράνιου Τόξου φύτρωσε στις Σέρρες. Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star,  oνομάζονται «Αδελφότητα του Κύριλλου και του Μεθόδιου»  και έχουν όραμα την «αυτόνομη Μακεδονία»!

"Συνεχίζει στο πρωτάθλημα ο Μ.Αλέξανδρος Νεοχωρίου" (Η ανακοίνωση)

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Τελικά υπήρχε φως στο τούνελ για τον Μ.Αλέξανδρο και θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις